lördag 1 oktober 2011

Ullaredpersen

Det var en pers att ta sig till Ullared igår. På alla sätt o vis. Magen var i olag redan från början och inte blev den bättre av att det började med strul.. mammas bil saknade olja så vi fick ta Anders bil istället. So far so good. Sen kom nästa grej: vi behövde tanka o fick inte loss tanklocket. Tog oss säkert tio minuter och ett krissamtal till Anders innan vi löste det. Redan där var vi trettio minuter efter planeringen och magvärken var ett faktum. Började dessutom (redan) känna mig rejält pinkenödig.. inte bra när man har två timmar i bil framför sig.. men jag trodde det skulle lösa sig.. INTE!

Nästan framme vid ullared var den krisen ett faktum. Blåsan fullkomligt sprängvärkte. Fick stanna vid ett skogsparti där jag hittade några balar att hasa mig ner bakom. Hann inte längre än att sätta mig på huk då jag kände STANKEN! Stanken med stort S. For upp och ett steg bak och insåg att jag trampat i en människoblaja!! FY FAN! Inte nog med att jag inte fick pinkat (hur skulle det gått till?) Jag hade kladdat ner mina fina skor med skit till råga på allt. Som stank! Panik. Fick vaskat av mig det värsta i en vattenpöl men det liksom vägrade släppa greppet om mina fina skor.. loka.. panik... papper, vatten, pinnar.. fick bort det värsta och redan där var det kört. Kunde inte få stanken ur näsan. In på Ullared dasset och fullkomligt dränkte skorna i tvål o vatten. Pissblöta. Det fick duga. Hemskt.

Klarade av två timmar inne på själva Gekås innan huvudvärken och magvärken satte stopp för ytterligare äventyr. Fick köpt lite småsaker men knappast nåt revolutionerande. Fastnade i köerna hem och magen var kalasdålig. Hemma bjöds på räkor (gott!) men magen var inte i form.. blev en ganska jobbig kväll och en pers till dag.. men sällskapet var i alla fall bra. Man får vara glad för det lilla..  skorna.. de hamna i tvättmaskinen first thing när vi kom in..   hänger nu drypande blöta i badrummet och väntar på torka.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar