lördag 1 oktober 2011

Hemgjorda maränger, vaniljglass och.. köpta bananer :)

Det ska bli marängswisch till efterrätt hos familjen idag. Anders rörde ihop en massa maränger av äggvitorna som blev över från aiolin igår och till dem behöver vi ju.. glass! I frånvaro av vaniljglass i frysen (gissa vem som ätit upp den, hick!) bestämde vi oss för att testa att göra egen.. projektet är i full gång. Jag blandade ihop grejerna o nu får Anders äran att röra i skiten som inte får koka men måste sjuda i tio minuer (en bra karl reder sig själv ,))

Det blir nog bra förhoppningsvis! Kvällens kulinariska orgasm till middag består av inget mindre än.. fajitas :) tänkte nog nåt mer ambitiöst men orken satte stopp. Käkade trots allt en räkmacka och en god kanelbulle till lunch :) dagens godisranson borde vara intagen, men icke.

Har även kört ett pass med medicinbollen tillsammans med Anders. Vi såg nog bra fåniga ut men han var duktig och skötte sig bra ;) annat var det med vovvarna som gärna ville vara med och spänna rumpan ;)

På tal om vovvarna så blev det en skön promenad i spåret men de var inte så gåvänliga. Därefter ett försök till kloklippning som misslyckades kolossalt. Helsvett efteråt var jag. Blir till att muta veterinären nästa gång. Efter den där persen tog vi en egen, snabbare promenad utan hundarna och det känns i alla fall att man rört sig idag!

Magen är dock inte i form. Vägrar vara på min sida och ser verkligen ut som en jordglob. Känns som jag är tokmätt redan innan jag börjat äta. Jobbigt värre, jag som är van att känna mig bottenlös.. typ. Vovvarna har kalasat på varsitt märgben idag så de borde i alla fall vara liiiite lyckliga. Ute skiner solen, en perfekt höstdag egentligen. Om bara hälsan vore med mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar