måndag 3 oktober 2011

Cykeln håller på att lägga av?

Jag tror ett av mina mest effektiva maghjälpmedel håller på att lägga av. I så fall blir det cykel numero fyra i raden som gjort sitt. Fan. Har inte råd att skaffa en ny. De kostar ändå sin slant.. :-/ denna var ändå en variant dyrare eftersom jag redan trampat sönder tre cyklar under min hittils 31 år långa livstid. Då har jag ändå bara använt dem sen 2004 eller nåt sånt. Det var ju då jag kom på hur bra de funkade. Speciellt när vädret ute var piss och jag inte kände för att trampa runt på min vanliga cykel i regnet.

Sadeln har gett med sig för länge sen. Tyget rättare sagt. Tejpad kors och tvärs och även tejpen börjar gå sönder.. nu är det tramporna som joxar. Vill liksom hacka trots att de inte ska det.. jag blir så trött.. tänk om saker kunde hålla lite bättre! Nog för att den är flitigt använd (läs minst två timmar om dagen) men ändå... lite ska man väl ändå kunna räkna med?

Magen var katastrofal igår. Efter kalajset mådde jag verkligen helvetesdåligt. Var bara o lägga sig på brädan o kämpa .. tog en timme och sen blev det lite bättre men det var långtifrån bra. Sovit ganska kasst inatt. Vaknade med jävulsmage igen. Idag är den nog något snäpp bättre, men det är nästan så man är rädd att säga det av rädsla att den ska ge tillbaks o bli lika jävlig igen. Två resulax och en o en halv timme på brädan tog det.. funderar på att införskaffa en tens apparat modell lite mer avancerad för att se om den kan hjälpa något mot buksmärtorna..  håller på o kikar runt. Får se om jag hittar nåt vettigt. Tycker de jag testat hittils mest sticker o känns obehagliga. Vill ha lite mer kraft i dem? Som min gamla lymfdränageapparat ungefär. Men att hålla på med den med femtioelva elektroder och massa kladd.. det blir liksom ohållbart. Speciellt som den är svår att använda på sig själv utan hjälp av andra.

Har försökt (återigen) få tag på mina läkare idag. Ingen lycka så här långt men jag hoppas att jag får åtminstone ett samtal under dagen. Helst två. Länge leve hoppet!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar