söndag 23 oktober 2011

En fin förmiddag gick över i en jobbig eftermiddag

Det var en rätt ok förmiddag idag. Nog för att värken fanns där, det går inte att sticka under stol med MEN den var inte lika påtaglig som igår och vi kom oss både iväg en sväng till torget OCH ut på en härlig promenad i solen. Det var när den senare led mot sitt slut som de slog till på allvar igen. Den, kanske jag ska säga. Värken. Innan lunch var katastrofen ett faktum igen.

Fick i mig ett par mackor, det brukar jag inte ha problem med, och sen blev det bara ännu sämre. Sitter här nu och trampar, lite tidigare än normalt. Försöker få tarmen att jobba framåt och förhoppningsvis kunna trycka ut lite gaser innan jag tar tag i mitt nästa projekt som består av bollträning. Den där medicinbollen som jag pratat om tidigare. Vi är rätt bra vänner vid det här laget.

Hade gärna tagit mig ut på riktig cykel i det fina vädret, men magen tillåter ärligt talat inte såna utsvävningar idag. Det lär väl dröja ett tag innan den gör det men jag hoppas det inte dröjer alltför länge. Även om jag kan röra mig inne är det inte samma sak som att röra sig fritt ute, i den friska härliga höstluften. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar