fredag 21 oktober 2011

Fredagsmys med bråkig tarm

Idag är det som bekant Fredag. Det är då man ska mysa enligt konstens alla regler. Enligt reklamen är det med chips. Hm, eftersom varken jag eller magen är speciellt förtjusta i chips (nachochips kan dock gå ner emellanåt! :)) blir det nåt helt annat hos familjen Röding idag. Färsk pasta med lax och skaldjurssås hade jag tänkt mig. O en liten chokladfondant till efterrätt. Det är ju trots allt fredag. Sen får vi se hur mycket av det jag får ner men än så länge doftar det i alla fall gott.

Sitter och trampar med min tens. Har varit flitig idag. Skrubbat skarvarna i duschen (de blir så förbannat äckliga efter ett tag, jag kräks nästan urk) och oj så fint det blev, tvättat duschdraperiet, badat Tuffe (hans exem kräver bad minst en gång i veckan.. ), gått två långa promenader i solen, förberett mat, bytt rent i sängen, tillverkat lite kylskåpsmagneter och så vidare. Lekt lite med vovvarna. Gömma bollen är populärt för tillfället!

Magen är dock fortsatt åt skogen. Moxalolen har inte gjort nån större nytta än så länge och jag tvivlar ärligt på att den kommer göra det. Vågar inte ta mer eftersom den får tarmen att krampa så förbannat och ger mig om möjligt ännu mer gaser. Känns som jag har nog som det är ändå! Skrivit ett argt mail till recepttjänsten på Huddinge (men det känns som det lär dröja innan någon läser det, eftersom jag fortfarande inte fått ut något av det jag skre för två veckor sedan.. urk) om att jag vill ha moxalolen utbytt mot movicol junior som vi talade om från början. Tack Martina för det tipset, det var du som fick mig att tänka på den möjligheten! Dock hävdade läkaren att moxalole inte innehåller sötningsmedel vilket är lika sant som att en höna inte värper ägg! O magen mår därefter.. sötningsmedel och min mage hör inte ihop. Om inte syftet är att få den att krampa och spänna upp lite extra då vill säga. Det är i alla fall inte mitt syfte med att stoppa i mig skiten.

Får se om det blir nåt besök på göteborgs chokladmässa imorgon eller inte. Som det känns nu är kroppen inte i form att ta sig ner till stan, men kanske mår jag bättre i morgon? Så länge det finns liv..  jag har sagt det förr... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar