söndag 23 oktober 2011

Gastrosan, oxyflush mm

Igår var som sagt en överjävlig dag. Jag kan bara hoppas denna dagen ska bli bättre! Hade på tens apparaten i fyra timmar men igår gjorde den ärligt talat inte ett piss. Hade styrkan inte långt från max. Vande mig ganska snabbt vid stimuleringen, vilket måste betyda att smärtan igår var enorm eftersom den hela tiden tog över och jag mer eller mindre glömde bort att jag hade tensen på?

Maten gick i alla fall ner igår. Lite magmassage, värmekudde och en väldig massa knådande senare gick smärtan faktiskt att hantera (tack o lov!) efterrätten bestående av ett lass oatly jordubbsglass med chokladsås och glutenfria rån skulle jag dock ha skippat. Man är alltid efterklok? Maken har fått lov att slå mig på fingrarna nästa gång det händer. Straffet igår blev en natt i magsyrans tecken.. läckte magsyra hela natten. Tog säkert 6 tabletter gastrosan för att få stopp på eländet. Vaknade av det.

Tog en extra tablett oxyflush också, vilken jag tror gjorde i alla fall lite nytta imorse då jag lyckades tömma bort lite mer av all den diarré som envisas med att sitta kvar i tarmen. Vilken lättnad! Morgonpromenaden imorse var (trots kylan) riktigt skön. Tänk vad hälsan kan göra för själen??

Efter frukost small det dock till igen. Jag borde inte äta? Molvärk och magsjuka.. och nu är vi här igen.

Maken skall stå för matlagningen idag, vilket uppskattas! Lingongryta ska det bli. Ser jag fram emot. Börjar uppskatta den där lite mer husmanslika smaken på maten även om jag inte är nån köttätare direkt. Han får göra ett vegetariskt alternativ till mig. Igår fick jag i mig kyckling, nog för att det var smala strimlor och stekta i en väldans massa sweet chili men jag fick ner den! O magen balla inte ur totalt av den. Det tillsammans med bakpotatis borde gått åt skogen mer än vad det faktiskt gjorde.. men det funkade. Jag var stolt över mig själv!

Krångel med flyget nu. Vår bröllopsresa börjar närma sig och jag både längtar och fasar. Längtar eftersom jag älskar att resa o bara vill bort bort bort o se nåt annat. Fasar på grund av hälsan och hur jag skall klara det här som det är nu? Jag hoppas bara jag snart kommer få må lite bättre. I alla fall gå tillbaks till det "katastrofalt dåliga" som var innan det här eländet tog vid? När jag i alla fall hade en frist på några timmar mellan frukost och lunch och fick sova på nätterna? När brädan gjorde vad den skulle och resulaxen höll mig på fötter..  Hur som helst. Krångel med flyget. Excess baggage free of charge har de lyckats få med (syftar på min beresta bräda här, den är med i vått och torrt vad hade jag gjort utan den??) men de har schabblat till det med maten..  inget om veganmat på flyget (måste specificera det så eftersom jag annars får antingen laktosfritt med kött (alltså mjölk och kött) eller vegetariskt med mjölk. Fantastiskt. Veganmat är det enda säkra som är fritt från allt. Bättre det än åka dit på allergier. Det var med i första omgången på biljetterna men nu har de lyckats tappa bort det. O massa strul blev det, suck! Hur svårt kan det vara?? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar