tisdag 11 oktober 2011

Spickfärdig mage

Den här morgonen har inte börjat bra. Magen tokvärker. Fick pressa ner frukosten. Båda resulaxen fastnade.. magen bara växer och det känns som skinnet inte räcker till. Sprickfärdig. Värker. Solen skiner ute.. man önskar man mådde lite bättre? Underdrift. Mycket bättre. Utnyttja det fina vädret. Som det känns nu är jag glad om jag tar mig ut till bilen, ner till affären och får handlat lite mat.

Hade önskat en långpromenad med vovvarna idag men det är väl att hoppas för mycket. Vi får se. Den som lever säger de ju..

Vakande med världens skallebank imorse, torr i munnen och bombtät i näsan. Magen åt skogen o illamående. Maken tyckte jag var fåordig.. öh, jo, jag var nog det. Kände mig inte direkt på mitt pratigaste humör. Ska i alla fall försöka komma mig iväg till apoteket idag så jag får hämtat ut och testat den där medicinen. Kanske kan göra nåt för att underlätta lite..? Vågar som sagt inget hoppas men kan ändå inte låta bli.. att hoppas bara liiite grann.

Lukas är frustrerad idag. Vill leka. Hela tiden. Samma igår. Höll på att få krupp på honom. Ägnade honom massvis med uppmärksamhet, lekte, kelade, gosade, klickade och gick flera långa promenader men det verkade inte hjälpa. Igår kändes han väldigt billig. På kvällen, när han lugnade ner sig (det var sent!) kändes han betydligt dyrare igen..  :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar