fredag 28 oktober 2011

Fredag - och det regnar.. :(

Igår var en skum dag. En jobbig dag. O ändå en bättre dag än början av denna veckan. Knepig kombination men nog så sann. Morgonen var bättre än normalt, eftermiddagen var sämre än dagen före. Kvällen var tokjobbig o katastrofen var ett faktum då toan bestämde sig för att lägga av mitt uppi magproceduren vilket gjorde att jag tvingades tillkalla Securitas för att försöka åtgärda problemet då det var efter kontorstid som det så fint heter..  dock gjorde han inte mycket när han väl kom. Vattnet hade (efter två timmar i dasset) minskat till hälften och han viftade lite med toaborsten och spolade några gånger. Det löste sig tillfälligt, tack och lov. Men jag vågar inte lita på att problemet är ur världen redan. Det har hänt förr. Då fick vi tillkalla St Hem som fick lösa det med nån slags genomspolning av rören. Fantastiskt. Underbart när man är beroende av en fungerande toalett och bara har en att tillgå.

Nåja. Efter att han gått fick jag faktiskt relativt bra ordning på magen. Under omständigheterna hade jag räknat med betydligt mer besvär. Min nya värmekudde, som går att spänna runt magen, kom igår också och den var till stor hjälp under kvällen. Min gamla hamnar i soporna idag! Dock satte värkarna igång igen senare under kvällen och maten bestämde sig för att den skulle vända i matstrupen. Hade stora bekymmer med det resten av kvällen och natten och vaknade av en brännande känsla i bröstet. Nåja, jag fick i alla fall sova lite. Kör vidare med två movicol junior om dagen eftersom jag ändå upplever att den gjort någon skillnad. Två movicol, två vattenfyllda resulax och tre vanliga.. plust två gastrosan.. för att hålla sig på fötter. Hur bra låter det?

Har jag tur ringer läkaren på Karolinska idag, han som jag pratade med förra veckan. Men jag antar att jag måste ha tur för att det skall inträffa. Lyckades boka om en annan läkartid idag på morgonen också, efter mycket om och men. Sekreteraren jag pratade med hade vaknat på helt fel sida och man kan ifrågasätta om såna människor skall ha det jobb de har? Service verkar inte finnas i deras vokabulär.

Vaknade dessutom av en skum smak i munnen imorse. Insåg snart att det var näsblod. Som rann bakåt, ner i strupen. Detta upptäckte jag när jag resten mig upp o böjde mig fram. Nice. Not. Men men, vad är väl en bal på slottet?

Idag hoppas jag i alla fall på en något sånär dag. Har önskemål om räkor ikväll men allt hänger på priset. Innan dess hoppas jag på en trevlig lunch här hemma i sällskap av mamma och en relativt torr promenad. Det står regn på schemat så allt annat än pissevått är väl ett stort plus.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar