lördag 15 oktober 2011

Primperan

Det börjar kännas som en copy - paste - serenad det här. Jag mådde dåligt igår. Jo, jag gjorde ju det. O dagen före, o dagen dessförinnan och så vidare och så vidare. Gnäll, gnäll. Det är jobbig att inse att ingen dag varit bra sista tiden. Eller vadå bra? Bättre menar jag. Dagarna har liksom varit som en dimma av smärta. Ont, ont ont.

Inatt var första natten på länge som jag bara var uppe en gång och däremellan sov ganska ok. Kollade idol igår, inte hela får jag erkänna (dels tycker jag det är ganska kasst i år och dels var jag otroligt svajnigt trött o mådde illa), och käkade en god middag följd av en lika god efterrätt. Ångrade dock ganska snabbt efterrätten eftersom den hela tiden ville komma upp igen. Bestämde mig ganska sent för att det var dags att testa primperan trots allt. Sagt o gjort. Klockan nio stoppade jag i mig en tablett o tack för det jag fick ju faktiskt sova och det kändes inte som hela halsen skulle åka ur strupen på mig. Magsäcken. 

Imorse vaknade jag med världens huvudvärk o ont i magen. Tog en tablett till innan frukost och nu molvärker det som satan. Jag hoppas det ska ge sig under dagen och ha samma braiga effekt som jag inbillar mig att den hade igår. Återstår att se. Underbart är trots allt kort.

Skall på middag hos mamma idag. Ska bli  trevligt. Mamma är en fena på att laga mat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar