fredag 28 oktober 2011

Inte åt fel håll iaf..

Den här dagen har varit ungefär som väntat. Bättre under förmiddagen, blev tillslut av med en massa slams genom att köra upp lite vatten och kramperna blev inte så hemska före lunch. Tack och lov för det. Jag hoppas på att det är movicolen som gjort skillnaden och jag hoppas att den i så fall fortsätter att förbättra mag och värkstatus - men jag är lite rädd för att våga hoppas för mycket. Oavsett går ju större delen av dagen åt till att ta hand om och förebygga magsmärtor.

Idag fick jag besök av mamma, som precis gått i pension. Ser fram emot fler besök av henne inom kort :) Blev en sväng i regnet med hundarna, vi klarade oss inte.. värsta höstrusket ute idag. SÅ MÖRKT! Blir till att tända ljus och mysa ikväll.. ser inte fram emot att ändra klockan på söndag.. urk. Känns som det är mörkt nog ändå. Nåja, det är bara att finna sig.

Käkade vegoburgare till lunch och det gick bra! Tjohoo! 2 påsar movicol även idag, en till frukost och en till lunch. Funderar på att öka imorgon? Får se hur jag känner mig ikväll. En kort sväng till torget och handlade lite mat med mamma. Usch, man ska inte handla på fredagar! Ångest över allt folk. Blir stressad av sånt där. Gillar att handla när affären är nästintill folktom ;) man kommer fram utan att stångas med vagnen!

Hur som helst. Ett mellanmål bestående av en mer nyttig o en mindre nyttig del: yoghurt med bakterier, björnbär och jordgubbar och sen två stora bitar chokladbräck (choklad, nötter och rostade havregryn) MUMS! En halvtimme med hypnosskivan och där sprack magen igen. För mycket spelrum? Jag vet inte men när jag slappnar av ballar magen ur, så är det bara. Folk får säga vad det vill om avslappningens goda effekter på dåliga magar. Det funkar inte på min,

Det blir räkor ikväll. Billigare i stan. Ser fram emot det. Jag hoppas att magen gör detsamma. Det ska bli gott med räkor! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar