måndag 10 oktober 2011

Smågodis är verkligen INTE bra för en krasslig mage

Det är väl ingen större nyhet, men det tål ändå att påpekas. Smågodis är döden för en bråkande mage. Det gör inte direkt att illamående släpper heller. Jises vad jag fick erfara det igår! Hade kvar lite sedan lördagens middagsbjudning (varför köpte jag hem dem från början?? Jag som inte ens är vidare förtjust i sånt där (sega fiskar, salta lakritsstjärnor, häxvrål, you name it det fanns med!)- ändå fick jag ihop en, i mina ögon, enorm påse. Det som blev över stoppade jag, av nån konstig anledning, i mig igår. Urk.

Resultatet var inge vidare. Mådde verkligen fan. La mig före nio och ville bara kräkas. Fick stoppat i mig några gastrosan som satte lock på de värsta spykänslorna men mådde fan hela natten och vilka mardrömmar jag hade. De tål inte ens att nämnas här!

Känns dock som en liten börda lyfts från mina axlar då jag fick ur mig något som jag haft lite ångest över att jag dragit på igår. Berörda vet vad det gäller. Det var skönt att få det luftat. Nu är det bara o köra på och hoppas allt går vägen utan vidare käppar i hjulen (då menar jag främst hälsomässigt ;))

Idag är för övrigt en kall, grå dag men jag hoppas att jag skall kunna få den att kännas lite ljusare. Det var några godisar kvar i skålen som jag inte fick ner igår. Jag kastade dem idag. DET är jag i alla fall stolt över. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar