torsdag 27 oktober 2011

FK

Den här dagen började bättre än jag hade vågat hoppas på men lyckan blev kortvarigare än igår. Försökte köra samma taktik som igår, dvs hypnosskivan efter lunch och det gick käpprätt åt skogen. Nog för att det var skönt att slappna av (det är det väl varje gång man lyckas med det?!) men när magen vägrar samarbeta och passar på att jävlas extra istället.. då kan man ju ifrågasätta vad man håller på med och vad man vinner på det?

Tog mig en liten eftermiddagsfika bestående av yoghurt preparerad med massa bakterier, kanel och kardemumma samt en bit apelsinkaka med mosad banan till :) gott! Men magen.. återigen.. inte på min sida.

Fick dock något positivt med posten idag. Tydligen har FK bestämt sig för att bevilja sjukpenningen även framigenom och det kom ett sånt där trevligt utbetalningskort med posten idag. Alltid något att hänga i granen! Inte många slantar att hurra över, men några slantar är absolut bättre än inga! Att slippa bråka med dem är ju i alla fall en börda mindre från mina axlar. Ju mindre man behöver bråka för sin hälsa desto bättre.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar