onsdag 12 oktober 2011

Lergigan comp

Mådde nåt förjävla dåligt i magen igår om jag får uttrycka mig så. Hela dagen. Kvällen var inget undantag. Tvärtom. Sån värk! Sammanlagt blev det hela fem resulax igår, vilket är mitt rekord. Magen gillade dem inte! Att två av dem fastnade o bara orsakade mer smärta gjorde inte saken bättre. Inte alls.

Som magen gasade upp sig o jäste igår.. jag trodde nog jag skulle trilla av pinn ett tag. Nåja, kanske inte direkt men det kändes så ett tag. Fy fan. Smärta. Jag avskyr den. Vänjer mig inte. Stoppade i mig en lergigan comp eftersom jag började må illa efter kvällsmackan. Ville inte åka ner i tarmen utan hoppa upp o ner i magsäcken. Klämde ner lite aprikoskräm med torkade aprikoser också. Sen var det bomstopp. Om tabletten hjälper så var gårdagen ett undantag. Mådde om möjligt ÄNNU mer illa och fick lägga mig tidigare än jag hade tänkt. Magen var kalasdålig och jag mådde allt anant än prima. Skulle man bli tröttare och få sova av den så funkade inte den biten heller. Låg vaken mestadelen av natten. Tyvärr. Jag skall testa idag igen och se om det blir en annan reaktion idag men med erfarenheten från igår känns det sådär.. ärligt talat.

Skall ta mig iväg till frissan idag också är det tänkt. Bokat en tid. Fasar dock. Blir vid den tiden jag brukar börja må skitkasst igen och frissan brukar knappast gå på tio minuter.. ska det inte bara vara skönt att bli ompysslad lite? Just nu fixar jag knappt att nån tar i mig. Urk.

Jag hoppas dagen ska bli bättre. Ska få en nya soffa. Jag önskar och tror att den ska vara mer liggvänlig än den gamla, som numer tagit en hedersplats på balkongen. Ska bli skönt att dega ner sig där i sommar.. vi har en underbar balkong! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar