tisdag 4 oktober 2011

Önskan om lite mer klarhet

Idag skall jag göra ett besök som jag hoppas skall ge mig lite mer klarhet i saker o ting. Få mig att må lite bättre helt enkelt. Vågar inte hoppas på för mycket, blir bara så besviken då.. men kan ändå inte låta bli.. att hoppas lite grann. Vad vore livet om man aldrig hoppades på nånting?

Har varit en uruselt jobbig morgon idag. Upp tidigt pga det här besöket för att jag ska bli klar i tid. Med tidigt menar jag innan sex. Illamående som skrutt o en mage som vände sig ut o in. Knapra i mig ett päron för att lugna bubblet men det var inte nån bra idé - magen bubbla bara på ännu mer och ville skicka upp päronet samma väg det kom ner. Lugnade sig lite efter frukost och den värsta skallebanken släppte men magen är kvar i samma oförändrade skala. Dålig med andra ord. Lagom kul när man skall ta sig iväg o måste ta sig iväg. Så typiskt. Men borde ju vara van vid det här laget.

Ska ha vänner på besök i helgen också. Middag är det tänkt. Planerat sen länge. Hoppas verkligen jag mår lite bättre till dess! Inge vidare kul att ha folk på besök o känna sig som skrutt. Jag gäspar inte för jag är oartig jag gäspar för att slippa spy.. typ. Usch. Jag hoppas det ger med sig snart. O att magen bestämmer sig för att sluta jäsa. Det räcker med att bulldegarna och bröden jag sätter jäser. Magen behöver liksom inte sympatijäsa den också! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar