torsdag 29 september 2011

Urusel sömn

Hade en katastrofnatt inatt. Sov knappt nåt. Svettades som en liten kamin, mådde fan i magen och illa i mellangärdet. Inte bra alls. Försökte på alla vis att få kroppen att bli lite mindre varm, utan täcke, bara påslakan, vidöppna fönster.. inget verkade hjälpa. Låg o räknade timmarna från två till sex när det var dags för mig att gå upp imorse. Konstigt att jag inte känner mig tröttare än jag faktiskt gör med tanke på hur lite jag sovit, men jag misstänker att det blir bakslag senare idag.

Magen är åt skogen, dagen till ära. Skall ut på litet äventyr med mammsen och hade hoppats få må lite bättre idag men det verkar inte som kroppen är på min sida. Som vanligt med andra ord. Så fort det gäller. Tänk om den kunde samarbeta lite.. bara nångång? Inte. När det gäller så smäller det. Alltid.

Har satt i mig frukosten (var svår att knö ner idag, det kändes som magen skulle spricka) och magen värker självfallet ännu mer. Roligt med tanke på de två timmars bilresa jag har framför mig idag. Not. Men... idag SKA jag iväg. Vi har planerat det här länge nu och hur många gånger har vi inte skjutit det på framtiden? Alldeles för många. Det får bära eller brista. Jag hoppas på det första.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar