söndag 30 oktober 2011

Höstrusk

Idag är sånt där väder som jag verkligen bara avskyr. Tycker inte om det någonstans! Nog för att det är ok om man sitter inne och ugglar hela dagen och inte går utanför dörren.. men sån är inte jag! Jag är ute VARJE dag. I vått och torrt. Hur skulle jag annars överleva? Dessutom måste hundarna ut, på gott och ont. Idag var jag inte ensam om att vara frustrerad på morgonpromenaden (som inte blev speciellt lång!) jag hade en trött make och två griniga hundar i släptåg också. Ingen av dem var speciellt förtjust i det vågräta regnet eller blåsten som piskade oss i ansiktet. Vädret lämnar mycket att hoppas på..

Gårdagen var en jobbig sådan, magmässigt. Kvällens middag blev en hit! Mitt sötpotatismos och ugnsbakade lax tillsammans med makens goda rödvinssås och chokladmuffins var gott! Riktigt gott. Men magen ville inte hålla med. Igår heller. Hade tokont hela kvällen och det slutade med massage i soffan. Ganska kraftig sådan och maken reagerade över hur jäkla uppspänd magen faktiskt var igår. Jo, jag vet..

Hade hoppats på förbättring imorse.. inte. Vaknade med huvudvärk och magont igen. Suck. En timme längre i sängen verkade inte göra nån skillnad..  jag hoppas det ska ge sig under dagen men vågar jag ens hoppas? Känns nästan dömt att misslyckas. Bättre tro det fortsätter i samma bana och bli glatt överraskad om det vänder? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar