lördag 29 oktober 2011

Bakslag

Den här dagen har inte blivit som jag hade hoppats. Räkfrossan från igår har satt sina spår även idag och vägrar släppa greppet om magen. Hjälper inte att vi varit ute på två långa promenader, att jag cyklat två timmar på motionscykeln, kört mitt medicinbollpass, käkat en snäll lunch med surdegsbröd (nåja och en hembakt chokladmuffin) samt yoghurt med massa goda bakterier.. magen vill ändå inte. Huvudvärken släpper inte sitt grepp och illamåendet är där det är.

Jobbigt! Har dock varit en fin dag, vi har haft det ganska mysigt trots krämpor och fått ganska mycket gjort. Har förberett kvällens middag (skall bli gratinerat potatismos med örtbakad lax för min del och rostbiff för makens del) han håller för närvarande på med såsen. Ser fram emot kvällens middag men fasar för magens reaktion över mer mat i systemet.

Imorgon väntar en liten, förhoppningsvis mycket trevlig, utflykt med min mamma som än så länge är en överraskning. En lite för tidig kombinerad pensions och 65 årspresent kan man säga. Hon vet att hon ska iväg men inte vart eller så.. hon ska va finklädd och har fått en tid. Det är allt hon vet. Lite kul faktiskt. Jag tror hon kommer bli mäkta förvånad när hon inser vad vår lilla plan går ut på *S*. Jag hoppas bara magen håller sig i bättre form imorgon för annars kommer det bli en jobbig eftermiddag och kväll.

Nästa helg skall det bli middag med hela familjen och det ser vi fram emot väldigt mycket! Bara hoppas att magen är i fas till dess.. tänkte försöka trycka ner åtminstone en trerätters vid detta speciella tillfälle. Morgondagen går mindre i matens och mer i upplevelsens tecken :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar