tisdag 11 oktober 2011

Mediciner, nu ska man bara våga testa dem också..

Det har varit en otroligt fin höstdag ute idag. Tog mig ut på en timmeslång promenad med hundarna i alla fall. Lukas bestämde sig för att börja strejka på hemvägen vilket inte var helt välkommet men.. nåja, det var ju inte annat att vänta?! Vi pratar ju om Lukas. Han gillar inte att vara kopplad. Han gillar inte att lyda. Men han gillar att busa!

Hur som helst. Magen har varit i smärre kaos hela dagen. Fick tryckt i mig en tredje resulax imorse, men den gjorde inte vidare nytta. Blåste mest upp magen ännu mer. Thaimatrester till lunch kanske inte heller var det smartaste valet en dag som denna?

Har dock hämtat ut mina mediciner (det blev två!) och det känns i alla fall bra att ha dem hemma. Sen, vilken av dem jag ska prova o när.. det återstår att se. Lite skeptisk till alla biverkningar, inte minst med tanke på att jag alltid drar på mig de värsta. Urk. De där som står under "mindre vanliga" eller ovanliga. Nåt ska man vara bra på.. :-/ vi får väl se. Testa måste jag ju göra i alla fall känns det som. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar