söndag 9 oktober 2011

En jobbig mage men en trevlig kväll

Middagen igår gick över förväntan. Förstående vänner är alltid bra att ha! Hade förvarnat dem från början om att jag mådde apa så alla visste förutsättningarna. Tycker det är sjysst att säga som det är istället för att hymla. Nog för att jag blivit ganska bra på att spela allan genom åren, man måste ju på nåt sätt hålla fejset uppe. Igår behövdes det inte vilket var jävligt skönt om jag ska vara rak på sak! 

En trevlig kväll och en god middag. Jag tror det mesta gick hem men oj så mätta vi blev! Har nu typ fyra bunkar med fisksoppa kvar i kylen så vi vet vad vi äter resten av veckan ;) 

Gästerna gick vid tio och när de hade gått dröjde det inte länge förrän John Blund kom och knackade på min dörr. Proppade i mig både urilan, gastrosan och oxyflush för att över huvud taget kunna sova. Det hjälpte nog en del för jag somnade i alla fall. Vaknat några gånger under natten o mått fan i magen men jag antar att det inte var annat att vänta efter en sådan kraftig och sen middag! 

Är trots allt glad att den gick att genomföra. Kändes inte så igår morse. Jag är stol över att jag faktiskt fixade det och jag är glad över att ha vänner som förstår. Det är guld värt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar