fredag 7 oktober 2011

Ubertrött

Det är inte riktigt min höst det här känner jag. Så förbaskat trött så det är nästan sjukt. Rättelse, det ÄR sjukt. Vem går o lägger sig, helt slutkörd innan nio? Jag! Igår mådde jag visserligen så pass illa att jag kände att jag inte hade något annat alternativ än att gå o kojsa och försöka sova mig till en bättre morgondag.

Dessvärre hann jag inte mer än lägg huvudet på kudden innan kära maken kom hem från hundmassagekursen med lille terroristen Lukas. Lukas tog ett VÄLDIGT stort skutt upp i sängen, landade på min magsjuka mage och började bita mig i fingrarna.. Hm, kärlek? I hans värld, ja. Inget snack om saken. I min värld? Hm, inte när jag mår dåligt. Hur som helst. Fick lugnat ner honom några hekton o sen var det magen och blåsten som höll mig vaken. Efter blåsten kom åskan. Tuffe blev helt galen och så var den natten körd.

Fick samtal från mamma imorse som berättade att åskan slagit ner i hennes område och satt eld på skogen. Hon hade fått en smärre chock o suttit uppe hela natten. Önskar hon hade ringt mig! Man kan bli orolig för mindre.. de där åskovädren blir bara värre med åren känns det som. Jag gillar det inte. Åskan är en naturkraft och en stark sådan. Den ställer till med mycket och det är svårt att förhindra skadeverkningarna. Får nog skaffa en åskledare till mamma tror jag!!

För övrigt lovar dagen sol men ute ser jag .. grått? O blåst. o kallt.. får ta o baka lite idag tror jag. Det känns som en sådan dag. O förbereda fisksoppan jag tänkt till middag ikväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar