måndag 24 oktober 2011

Sköna söndag jobbiga kväll

Igår var ju en ganska bra dag trots allt. Under dagen mådde jag ju åtminstone lite bättre än dagarna innan. Man får vara glad för det lilla? Solen sken, hundarna var på bra humör.. maken lagade mat. Som sagt det var en rätt bra dag.

På tal om makens matlagning blev det riktigt gott. Dock kanske inte den "lingongryta" jag hade räknat med utan snarare en "svampgryta" - men den var nog så god ändå! Lingonen fick hamna på sidan om :) Två portioner, dryga, gick ner. Magen var mätt, mätt! Resten av kvällen ville den rapa upp innehållet i magsäcken igen. Mindre roligt. Dessvärre reagerade magen dessutom väldigt starkt på det quorn som var i grytan. TOKJÄSTE hela kvällen! Fy fan säger jag bara. Känns som jag spenderade större delen av kvällen efter middagen knådandes på magen i soffan. Knogarna är helt svullna nu :( maken fick hjäpa mig på slutet det körde ihop totalt.

Halsbrännan var inte av denna värld och när även övre delen av magen började värka bestämde jag mig för att hälla i mig ett par matskedar gaviscon innan jag lade mig. Gjorde jag nog rätt i! Jag fick i alla fall sova och vaknade inte av en bubblande, jäsande mage och inte heller av att magsyran läckte upp och störde min sömn. Tack och lov för det.

Idag ser det ut att bli ännu en fin dag ute. Jag ska inte klaga! Morgonpromenaden var skön idag. Klar luft, nästan ensamma på gatorna.. me like! Jag gillar när det är stilla ute och "Byn" inte riktigt vaknat till liv ännu. Så fridfullt på nåt sätt.

Tog två tabletter oxyflush igår också. De gjorde nog susen. En extra imorse. Resulterade i alla fall i att jag kunde gå lite mer på toa än dagarna före. Sån känsla!! Däremot sprängde det upp igen direkt efter frukost. Jag förmodar att magsäcken är så full att det helt enkelt inte får plats mer.. :( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar