torsdag 20 oktober 2011

Tji fick jag

Trodde nog att kvällen igår skulle bli bättre än den blev. Tji fick jag för det. Åt visserligen en ganska enorm macka till kvällsmat, men tycker inte den borde ställt till det så mycket som kvällens magproblem återspeglade. Tog tre nogasin innan. Hjälpte de? Svar nej.

Hade enorma magsmärtor och maken fick sitta och massera buken på mig stora delar av kvällen. Tack och lov fick det en stillastående tarm att i alla fall börja röra på sig igen, men usch så jobbigt det var. Har återigen skvasår på fingerknogarna efter allt knådande på magen. Ser inte vackert ut :( Blir till att börja köra med fet salva igen antar jag.. ?

Fick trots allt sova ganska bra inatt. Tog 2 NoGasin innan frukost, men inte heller de verkar ha gjort nån större nytta. Effekten skall ju vara omedelbar säger de..? I så fall funkar det verkligen inte. Men som sagt. jag skall köra slut på paketet så får vi göra en sammanfattning efteråt.

Har inte vågar ta mina moxalole ännu. Skall ta dem till lunch tänkte jag. Börja med en påse för att se hur stora biverkningarna blir den här gången. Känns som jag har tillräckligt med gaser i tarmen som det är ändå. Vill inte riskera att de blir för stora mängder eftersom jag inte lyckas få ut dem på normal väg.. då blir liksom biverkningarna större än den eventuella effekten. Speciellt som dessa alltid försämras under eftermiddagen. Hade i alla fall tänkt mig komma iväg och få handlat lite idag. Hade det inte varit för den sakens skull hade jag tagit en påse imorse. Men grejen är ju också den att jag inte är hård i magen! Tvärtom, tokdiarréer som ständigt sitter fast och värker..  inte så lätt att hantera. Det jag oroar mig lite för är ju att man i Fass avråder från att använda Moxalole vid megacolon, vilket jag också har. Plus att jag inte blev bättre när jag fick den sist.. tvärtom. Men som sagt, man greppar efter halmstrån!

Ikväll är det dax för hundmassage igen. Jag tror bestämt min stackars make får gå ensam den här gången också. :( Jag som så gärna hade velat hänga med. Men kroppen är inte på min sida. Tur man har en make som ställer upp när livet krånglar som mest! Tack och lov för det. Det är Tuffes födelsedag idag också. 6 år fyller lillgrabben, som plötsligt blivit en stor grabb! Får nog göra en liten leverpastejtårta till honom. Pipleksaker är ju uteslutna sen Lukas kom in i bilden.. märgben också.. om det inte skall bli slagsmål vill säga. O då är det inte Tuffe som startar dem, tvärtom! På sin födelsedag ska han inte behöva riskera hugg från "lillbrorsan". Jag får lösa det med leverpastej helt enkelt! Jag tror det ska gå hem. Men det gör lite ont i hjärtat att det inte går att ge honom en pipis. Han älskar dem ju.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar