torsdag 7 april 2011

Väntat läkarsamtal uteblev

Satt hela dagen o väntade på att min läkare från Kungälv skulle ringa. Gjorde han det? Icke. Vid sextiden började jag inse att han inte skulle ringa. Det är tyvärr inte första gången.. har hänt lite för många gånger.. men jag försöker inbilla mig att han helt enkelt fått för många att ringa på sin lista och inte hunnit med.. man kan ju dock tycka att någon av sköterskorna i så fall borde ringa upp och meddela detta.. så gör de i Stockholm.. eller så skickar min läkare ett sms o talar om att han inte hunnit men att han ringer senare.. inte i Västra Götaland. Här kör man sitt eget race och vad beträffar patienterna försvinner de ju inte ändå. Man kan behandla dem hur som helst. De förblir trogna för de har ju "inget val".

Nej, fy fan. Det värsta är att jag liksom knappt reagerar längre. Är så van vid dessa besvikelser att de liksom blivit lite vardag.. bara o ta nya tag o boka en ny telefontid.. annars lär jag inte höra röken (se låter lite fånigt?) av något telefonsamtal..

I och för sig har jag redan fått ett intyg, utan att min läkare ens har pratat med mig, men det vore ju trevligt att få växla några ord också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar