lördag 9 april 2011

Förstoppningsvärk!

Idag mår jag inte prima. Inte igår heller. De gaser som uteblev dagen innan och som även var betydligt mindre igår var inte helt utan biverkningar - eller andra problem. Som vanligt med min mage den verkar reagera som den ska FÖRST - sen går det åt skogen. Med det mesta. O sen blir det sämre. Som nu.

Homeopatmedlen och radamiren tillsammans har nog blivit för mycket. Kanske har jag kört på för hårt? Magen har i alla fall tokstannat. Resoloren tycks inte göra ett piss. Jag funderar på ifall det kan vara så att radamiren helt enkelt rensar ut resoloren ur kroppen som ett "gift" (vilket den iof också är..) och gör den verkningslös.. har ju kört den vid ungefär samma tid, det vill säga radamir vid fem och resolor strax därefter... sen gör väl homeopatmedlen sitt också, i och med att även de orsakar en utrensning.. och om denna utrensning blir för kraftig i en tarm som inte fugerar kan väl resultatet bli ungefär som det jag upplever nu. Det vill säga tokstopp. För mkt som ska igenom och för lite som går igenom.

Summa summarum: VÄRK! Tokvärk. Hela buken spränger. Gör ont att stå, tar emot att böja mig.. känner mig allmänt sprängfull. Att få ner maten igår gick, men det var problem.

Vill inte lägga ner något av sakerna, eftersom jag trots allt gör dem för att bli bra. Utslagen i fejjan har minskat radikalt. Om det har med radamiren, homeopatmedlen eller min yoghurt/honoungbehandling att göra törs jag inte svar på - men något är det!

Idag har jag minskar dosen. 5 droppar istället för 10. En omgång med radamir istället för två. Jag hoppas det skall göra en skillnad. Än så länge känns magen sprickfärdig. Redan från scratch. Lite ororande med tanke på att det inte får bli stopp i min mage, jag har liksom inget att spela med eftersom det alltid sitter fast i tarmarna.. sitter det fast för länge är det sjukhus som gäller och det tänker jag inte finna mig i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar