onsdag 6 april 2011

Homeopatiska medel mot gaser

Idag borde mina medel från Piggelin komma! Blev ju inte riktigt de jag tänkt från början men skall testa tre olika, varav en är en nässpray mot pollenallergin.. får se om det gör något för mina besvär... satt och surfade runt lite igår och hittade information om homeopatiska medel mot gaser. Bla som följer nedan:

Definition av gaserDen rikliga produktion av gas från mage eller tarm, som elimineras i första hand genom munnen (uppstötningar) och i det senare fallet genom anus (Farting anal).

Dessa gaser, om de är rikligt, innan de avförs vidga mag-och tarmväggarna orsakar patologiska fenomen kallat meteorism.

Definition av svälla
Dilatation av bukväggen direkt till dilatation av magsäcken och tarmarna, eller båda samtidigt, genom de gaser inuti.

Vi har sammanställt några homeopatiska läkemedel för behandling av gaser. Om du vill veta mer om dessa åtgärder klicka på deras namn

Allmänna påföljder (utan särskilda förfaranden) för gaser
Aloe SOCOTRINA, Argentum, Carbo vegetabalis, Kina officinalis, Mattlummer, Natrum sulph, Sulfur.
Du kan ta utspädning 5 CH eller 7 CH 5 granulat varje lämnade dem 2 timmar att lösas upp under tungan utanför måltider.

Homeopatiska läkemedel för gaser
Carbo vegetabalis
() Magen är stinna efter maten, som om att sprängas. Det finns en enorm flatulens, särskilt i hypokondri, med känsla av fullkomlighet, bättre lossa kläder. En av de mer VÄDERSPÄND rättsmedel Materia Medica, tillsammans med Lycopodium och Kina. Det är ljud i magen, lindras genom att ta bort tarmgas. Tarmgas är oändliga, varm, fuktig, kränkande, kan förekomma, speciellt vid diarré, och dess utsläpp är mycket lättad. Smärta i livmodern, genom att kyla, efter att ha ätit under feber, ligger på sidan, efter avföring (eller bättre), bättre genom att anta tarmgas och värmen spred sig till benen eller hela benet, särskilt vänster. Smärtan är brännande eller kramper. Lever öm. Smärta i mjälten. Spänningar i livmodern. Sår i magen. Ljumskbråck, strangulated.

Lycopodium
() Den överdrivna gasbildning i magen är en ofrånkomlig del av Lycopodium nästan säga att det finns en stark gasansamling särskilt i naveln och i hypokondri, magen uppblåst, utspänd och stora mängder av buller och mullrande, det gasbildning sämre eller kommer från 16 till 20 timmar efter födointag och före eller efter ett avföring eller åtsittande kläder, och förbättrar gas eliminera antingen tarmgas eller rapar (tillfälligt). Svälla, fängslats tarmgas. Buken verkar vara i ständig jäsa. Krampliknande smärta i mellangärdet att böja.

Kina
() Stora VÄDERSPÄND utspänd mage, sämre efter maten (speciellt frukt) och dricka mycket svälla, blockerade flatulens och känsla av fullkomlighet, stat inte lindras genom att skicka tarmgas. Kan inte ha åtsittande kläder. Smärta i magen innan du tar bort tarmgas eller under eller genom att kalla frossa, bättre böja dubbel och värre efter att ha ätit.

Natrum sulph
() Magen är ett stort verksamhetsområde Natr.Sulph. särskilt när det gäller flatulens och levern. Överdriven buken flatulens, med kramper och diarré hinder, eller fängslad, med svårigheter att undanröja tarmgas med mullrande och rörelser i livmodern, som är känslig, med smärta i flankerna (men höger), pressning, och genom majora massage och tryck. Smärtor av alla slag i magen, som väckte (genom att ljuga sidled).

Argentum
() Great gasbildning i magen, fängslade eller blockeras, sämre efter att ha ätit (Lye., Nux_V.), I morgon då jag vaknade, med magen utspänd och tympanic och intolerans i åtsittande kläder. "En av de mer VÄDERSPÄND droger" (Kent). Känsla av tomhet och svaghet i livmodern. Dolores vid midnatt och innan avföring. Smärta i hypokondri och diarré.

Related Topics
Rättsmedel för gas. Flatulens
Kombinationen av livsmedel
Matsmältningsenzymer
Flera av dem känns som de skulle passa för mig. Lycopodium?? Natrium Sulph? Båda har rätt beskrivning.. men min homeopat ville inte att jag skulle börja med så mycket på en gång.. bättre testa det jag redan beställt och fortsätta med resten sedan.. men jag måste erkänna att det kliar i fingrarna.. när jag läser om Natrium Sulph bland annat... undrar om det inte var den som tog min pollenallergi för många år sen??  När jag läser gasbeskrivningen och vilka besvär den förväntas lindra.. kliar det som sagt i fingrarna. Vill bli bra nU! Men men, det tål väl att väntas på.. att skynda långsamt brukar vara bäst i längden - även om jag är dålig på just det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar