tisdag 26 april 2011

Elektromagnetisk strålning skrämmer mig

Har läst en hel del idag. Igår med. Helgen med. Om elektromagnetisk strålning. Jag minns hur min far varnade oss för användning av microugnar när dessa kom ut på markanden för jag vet inte hur många år sen?! Han tog fram tiotalet rapporter om dess skadliga verkningar och vägrade skaffa en sådan till hemmet. Jag tyckte han var ganska fånig då. Jag var ung och dum.

Tiotalet år senare skaffade vi en. Av ren bekvämlighet. Borta var alla dessa rapporter och det var mer vanligt att värma mat i micron än i ugnen. Dock begränsade jag mitt användande av denna med rapporterna i bakhuvudet. Använde den mest för att tina saker jag glömt ta fram i tid. Sällan för att värma mat. Förutom på jobbet där det saknades andra alternativ.

Hur som helst. Nu, och i flera år, har micron varit på tal igen. Dess skadliga verkningar går knappast att förneka. Har senaste veckorna blivit en fan av 2000-talets vetenskap. Intressant läsning, intressant tidning. Den bästa jag läst på länge. Lyfter fram sådant som annars tystas ner - i ett samhälle som sägs vara "öppet"? Nja, det beror på vem som äger rätten till denna "öppenhet" - i mina ögon i alla fall!

Där belyser man mycket av den elektro magnetiska strålningen från mobiler, micorovågsugnar, DECT telefoner, 3G nätverk.. you name it och tar upp dess skadliga verkningar. Jag blir mörkrädd! Vågar man ens leva i ett sån här samhälle!? O här sitter man med en laptop i knäet. Blir förmodligen infertil på köpet.. :-/ det denna stackars kropp inte utsatts för.. det värsta var väl ändå rapporterna jag läst angående boende kring dessa 3G och mobilmaster och de sjukdomar och problem som drabbat folket i närheten. I Sverige sopas detta under mattan medan man i andra länder inför restriktioner. Som vanligt i detta fantastiskt "öppna" land - man väljer sina medel efter tillgångarna och efter vad man kan tjäna på skiten. Rent utsagt. Jag blir så arg.. alla dessa "oförklarliga sjukdomar" kanske inte är så oförklarliga?

Att fågelarter dör ut och inte kan navigera sig rätt vid flytt, bara en sån sak? Att Plantor inte växer när de vattnas med micrat vatten och att ägg dör om de placeras i närheten av en mobiltelefon.. sjukt. Allergier, ADHD, Depression...så många sjukdomar som kan kopplas till EMF. De skrämmer mig. Hjärntumörer, alzheimer osv osv. O här sitter man i ett rum omgett av massa elektroniska apparater som strålar dygnet runt. Ska nog göra mig av med den bärbara till o börja med. Får ont i örat av den och känner mig knäpp i skallen när jag pratar för länge i den, liksom i mobilen. Har alltid gjort. Kanske inte så konstigt. Jag är ju en känslig typ. Varför lyssnar jag då inte på min kropp när den säger till mig att jag gör nåt fel? Usch..

Se hemsidan för 2000-talets vetenskap! Rekommenderar starkt en prenumeration! Bli utbildad, inte inbildad!

http://www.2000taletsvetenskap.nu/

2 kommentarer:

  1. Den trådlösa tekniken-myntet har en förskräckande baksida - och då särskilt för barn och tonåringar - som jag ser det.

    Ingående i sak om vad jag grundar det på HÄR.

    I o f s så kan jag ha fel i det - men det kan jag ej föreställa mig att jag har.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja... jag kan bara le lite snett och hålla med. Jag undrar faktiskt vart detta kommer sluta.. alla civilisationer av högre rang har ju tagit kål på sig själva på något sätt.. jag tror inte vi kommer misslyckas med att göra detsamma. Frågan är väl bara om vi äter ihjäl oss, om vi låter tekniken ta död på oss eller om vi stressar sönder hjärnorna med för mycket information och låter kropparna rasa ihop av för mycket stillasittande innan dess...

      Radera