lördag 23 april 2011

Påskafton och redan ont i magen

Idag mår jag verkligen inte bra. Inte alls. Ont i magen som fan. Kan hända beror det på gårdagen. Det var en jobbig dag på alla sätt. Inte början av dagen - den var kanon. Men kvällen var en jobbig sådan. Vädret var fortfarande kalasfint men det nödvändigt påfrestande samtalet som tog större delen av kvällen i anspråk var inte direkt något som fyllde på energikontot eller räddade en redan bultande värkande mage.

Dock var det som sagt nödvändigt och jag var enormt lättad då det var över och jag bara hoppas det kan leda till något bra. Har mått fan länge över det här så att få det ur världen var en otrolig lättnad även om jag ännu inte vet vad som kommer ur det.

Hade magvärk som satan igår. Blev inte bättre av att jag knödde i mig en hel skål med nötter efter en redan stor middag. Självplågeri? Nervositet? Lättnad som liksom kom efter att persen var över på nåt sätt? Jag vet inte, det enda jag vet är att jag mådde otroligt dåligt igår men att jag hoppas att detta dåligmående skall bli den vändning som krävs för att bryta trenden och få dåligmåendet att bli bättre.
Simbilus simbila?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar