tisdag 5 april 2011

Homeopatiska medel..

Är ganska trött på alla dessa allergiska besvär som toppar magbesvären. Får man ingen hjälp av läkarvården får man väl hitta hjälpen själv... blev ju av med pollenallergin för ca 10-15 år sen men den börjar komma tillbaks.. förmodar att det hänger ihop med min kassa mage som inte vill fungera som den ska.

Tog kontakt med den homeopat som en gång hjälpte mig med de besvären.. dessvärre jobbar han ju inte som homeopat i Göteborg längre utan har flyttat långväga därifrån och istället startat en webshop.. antar att det lönar sig mer ;)

Letade upp några potentiella medel som skulle kunna vara till hjälp.. R23, hepar sulphuricum och candida homeoplex.. jag vet inte.. jag letar nålar i en höstack men provar man inte så får man ju som sagt ingen veta.. det är ju bara den där lilla avvägningen mellan att prova för mycket och att inte prova något.. det måste vara en balans där med. Går inte att testa allt på samma gång då vet man inte vilket som gör skillnad - om det nu blir någon skillnad vill säga! Det kliar i fingrarna, vill ju testa allt men får lugna mig tills jag får svar.. eller tills mina fingrar slutar lyda min hjärna och beställer oavsett! Vi får se. Man lär sig oavsett ganska mycket genom att läsa på själv..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar