fredag 22 april 2011

R37.. Dr Reckweg... mot kolik..

Hade en underbar dag igår om man ser till vädret och humöret. Vädret framförall höjde mina energier nåt enormt. Ska inte sticka under stol med att jag är en vädermänniska (det har jag säkerligen sagt förut!) och att solen gör mig GLAD. Allt jobbigt känns mindre jobbigt och överlag känns livet lite lättare. Bara sådär. Utan att nåt annat skett - än att solen lyser på en och värmen smeker runt kroppen. Man slipper frysa, man slipper spänna leder och muskler och man kan slappna av på ett helt annat sätt. Sen att man får extra D-vitamin och ljus på köpet - det tackar jag inte nej till. Finns det något bättre än de första soldagarna på våren??

Var bortbjudna till vänner igår. Var lite orolig då magen självfallet la av strax efter att jag "fixat till den" på brädan med resulax innan vi begav oss av. Det brukar bli så. Ca tio minuter en kvart efter att magen känts någorlunda ok slår det till. Bakslag som heter duga. Magen blir kanonspänd och tokstor. Inte skönt nånstans!

Samma igår.. halvvägs till våra vänner small det till. Kändes som magen inte fick plats i kroppen. Hade tagit 10 droppar R7 från Dr Reckweg innan, bra för matsmältning och levern.. när vi kom fram fick jag besöka toan direkt eftersom jag inte kunde pinka när vi gick hemifrån (spänd mage=inget urin) Det gick sådär första försöket men tredje lämna det äntligen min kropp och GUD VILKEN LÄTTNAD det var!!

Dock spratt magen till och gasa upp sig med ÄNNU MER LUFT. LIte halvpanik men tog 10 droppar R37 bra för gasbsvär och kolik sägs det.. jag vet inte om det var de som gjorde att jag fick loss gaserna när jag knådade på dassgolvet men bättre mådde jag och kvällen höll sig relativt lugnt tills strax före hemgång.

Vågar inte sia om nyhetens behag ännu men jag kommer definitivt testa dem igen idag. Har dessutom hällt i mig en kopp phytolac innan frukost så får vi se hur det går med det..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar