söndag 10 april 2011

Akutvärk i magen

Igår var ingen rolig magdag. Uppdaterad inte bloggen, jag hade helt enkelt inte ork! Var dessutom på besök hos min mamma och försökte göra det bästa av situationen. En dag som, om det inte varit för magen, hade varit att benämna som en "toppendag"!

Solen sken, var ute på en härlig löptur på förmiddagen (tanken var att skaka loss allt det där som satt fast, men igår hjälpte det faktiskt inte.. :( ) fick en skön promenad i solen (vårkänslor!) och en skön stund på mammas baksida. Mer än man hade kunnat önska med andra ord! Dessutom trevligt sällskap och min mammas, som vanligt, kanongoda (men igår alltför mycket för att magen skulle kunna klara av att hantera den..) mat. Fick en hälleflundra inbakad i filodeg med klyftpotatis och en gudomlig rödvinssås. Innan dess en förrätt med räkor och avokado.. och så efterrätt, nachochips (inte magens bästa vän, ibland är man bra dum och kör på fast kroppen säger stopp..) jag pendlade mellan dassgolvet, brädan, sängen och middagsbordet.. var helt slut när grabbarna beslutade sig att förlänga kvällen med lite tv-tittande. Tio. My bedtime.

Var dock en härlig kväll om man bortser från smärtan i magen. Igår trodde jag verkligen jag skulle sprängas eller något, det gjorde så jävulskt ont. Det var då jag verkligen märkte skillnanden.. eller kunde göra liknelsen rättare sagt - med hur det var före jag började med Resolor och hur det blivit efter. Förtoppingsvärken.. när inget går igenom och gaserna inte ens går att knåda fram eftersom bukten är så stenhård av skit att den knappt går att röra vid.. DÄR ligger skillnanden.. med resolor kan jag ju i alla fall knåda igenom så pass mycket att magen inte hinner bli så full med avföring att jag kan trycka ut gaserna när de håller på att få tarmarna att explodera. Så inte igår alltså..

Jag hade dragit ner på homeopatmedlen till hälften, likaså min radamirbehandling.. fick igenom mer än dagen innan men lång ifrån tillräckligt. Idag har det varit uppblåst, stenhårt o jävligt men jag har i alla fall kunnat (efter mycket om och men!) knåda igenom lite genom systemet. Tack och lov för det! Jag fortsätter på den lägre dosen ett tag till för att se vad som händer.. 5 droppar och en gång med radamiren.. och resolor knaprar jag på som vanligt. Utan den lever jag inte. Tyvärr. Med den håller magen på att spricka av vätska o gas.. men det är bättre än när det står helt still och värker av att inget går igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar