torsdag 7 april 2011

Mindre gasig natt

Efter gårdagens gasexplosioner i magen fick jag faktiskt en lugnare natt. Varför? Fråga mig inte. Om det var min Radamir och mina två omgångar med parasitprogrammet som gjorde det, om det var mina enträgna försök med millimetervågsterapi, om det var FRI, det strukturerad vattnet eller om det var homeopatimedlen - eller alla tillsammans.. det vet jag inte men något var bättre under natten i alla fall och detta "Något" gjorde att jag fick sova! Tack för det!

Var lugnare imorse med. Kör parastiprogrammet kl 05.00 eftersom tjocktarmen jobbar då. På handlederna. Kör den även vid 13.00 som är tunntarmens tid för utrensning. Däremellan millimetervågor och "fotografera/eliminiera" samt strukturerat vatten - minst 1,5 liter.. har slarvat med det ett halvår men nu fan.. vet inte om detta bara är tillfälligt - däremellan (på dagarna) tokjäsningar och utslag (men jag har kommit på något som lindrar detta också, jag kletar en blandning av turkyoghurt och vanlig honung i ansiktet och låter det sitta där ett tag, tills det liksom torkar.. sen sköljer jag av.. på kvällen har jag kört min "kosmetolog" - joniserad vattenånga ca 3-5 minuter innan den här masken. Känns skönt nu i alla fall - så får vi se hur länge det varar!!

Kalla mig knäpp men jag gör det som känns rätt för stunden. Just nu är det radamir och homeopatikan. Det enda jag vet just nu är att något har det gjort (i morse kunde jag dock knappt gå på toa trots resluax, sedvanliga yogaövningar och brädan -men jag förmodar att detta har att göra med utrensningen och allt slagg som samlas och jag hoppas det skall ge sig! Ibland måste man bli sämre innan man kan bli bättre.) och att mina mediciner bara förgiftar kroppen mer. De hjälper mig inte så jag kan leva men jag klarar mig samtidigt inte utan dem. En cirkel som måste brytas?! Kroppen lär ju inte bli friskare av alla dessa kemikalier.. :-/ Vi får väl se vad som händer.. det kan ju ändras snabbt. Men ambitionen är att köra klart det här programmet jag nyss har startat! Fortsättning följer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar