onsdag 11 januari 2012

Uppföljning laktulos

Bestämde mig för att ta en dos laktulos igår kväll också. Tog den senare för att magen inte skulle hinna spänna upp sig ännu mer innan jag gick o la mig. Vet inte om det var en bra idé men det fick i alla fall magen att puttra mindre när jag satt i soffan.. kom mer under natten. Halsbrännan är dock inte av denna jord. Fy fan vad hemsk den är! Det läcker magsyra konstant oavsett vilken position jag har, om jag är upprätt eller ligger ner.. brädan skall vi inte tala om. Som dömt att bränna sönder hela halsen. Ser lite sårigt o irriterat ut när man kikar nu. Mindre bra :(

Lyckades med hjälp av relaxiten o resualxen imorse att klämma ur mig en del skit o nu har de jäst upp igen. Tog en dos till imorse för att försöka göra tarmen lite mindre öm en gång för alla. Om det lyckas? Återstår att se. Svårt att säga när det spänner så redan från början.. :-/ men nåt måste jag ju göra.. så jag tar till alla knep jag kan.. kosta vad det kosta vill. O det gör det också!

Nu sitter jag här o trampar igen eftersom magen kört fast o försöker få ut det som trycker o vill lämna kroppen. Hur det går, återstår o se..

Har ringt min kontakt på FK också men som vanligt är hon inte anträffbar. På tjänsteärende hette det idag. Ok. jag får väl acceptera det. Lämnade ett meddelande på hennes telsvar (för vilken gång i raden?) och hoppas att hon ringer upp. Femtioelfte gången gillt???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar