måndag 23 januari 2012

Recept

Ännu en dag har sett sitt ljus och ännu en dag har passerat. En fin dag har det varit dessutom. Soligt och snö. Minusgrader. Bra! Det kändes faktiskt som vinter ute idag. Första gången på riktigt länge. Hundarna gillade det stenhårt. Tuffe fick lite köldkramper i tassarna vilket inte är så bra, men Lukas är som en kalv på grönbete när han får hoppa omkring i snön o käka snöbollar.. :) man blir glad av att se deras barnsliga lycka! Att bli glad är bra. Det kan i alla fall inte skada.

Fick kommit mig iväg till frissan idag också och snaggat till frisyren lite. Bra! Jag blev nöjd. Det behövdes efter mina egna små påhitt med toningar, utlandsvistelser, saxgenomgångar mm. Hon var dock impad över att jag lyckats klippa luggen så bra själv det var roligt att höra :) Jag blev som sagt nöjd. En bra frissa. Jag har inget att klaga över där inte.

Väl hemma väntade mamma och hundarna på att gå ut på promenad, vilket vi också gjorde i det fina vädret. Dessvärre har magen varit katastrof ända sen imorse eftersom jag inte lyckades få rätsida på den efter frukost.. blev stressad av all is på bilrutorna och tja, jag fick inte den tid jag behövde för tarmen helt enkelt. Gick åt pipan o bebis kickade järnet.. ingen bra kombination men det är ju skönt att den har plats att röra sig i alla fall!!

Käkade lite färsk pasta med lax o en tomatsås till lunch och la oss med skivan en stund. Välbehövligt. Börjat fundera över packningen inför Stockholmsvisiten och vistelsen hos mina släktingar i Strängnäs. Det är en del att tänka på. Inte minst i medicinväg.. urk.

Mina recept (tack o lov!) från MVC fanns faktiskt på burken här när jag kom hem från lunchpromenaden så jag tackar min lyckliga stjärna för det, någon hörde mitt desperata rop på hjäp.. skall be maken hämta ut dem påväg från jobbet idag o hoppas att i alla fall andapsinet skall minska smärtan i mellangärdet och magsäcken. Den som lever får se. Kanske hoppas jag för mycket. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar