fredag 13 januari 2012

Fredag, mvc besök mm

Så var det fredag igen och.. hör och häpna.. solen lyser!! Ja! Jag säger bara det: ja!

Dessvärre är magen åt skogen. Fullkomligt åt skogen, så jag undrar hur mycket jag kan komma att utnyttja det fina vädret..? Inget vill funka och den jäkla laktulosen ställer bara till det mer o mer. Blir nog sista dagen med laktulos för mig idag. I alla fall i den dosen... ikväll skall jag nog ta till cirlaxoral igen. Gör i alla fall mer nytta än laktulosen som bara spänner upp tarmen o geggar ihop skiten o gör den ännu svårare att få ut med hjälp av alla andra medel jag tar till, urk.

Den som lever får se.

Besök hos MVC idag också. Får se vad det ger. Har inga större förhoppningar/förväntningar eftersom jag inte upplever att de gjort ett piss hittils.. men man ska aldrig säga aldrig? Förhoppningsvis kan jag i alla fall få något som funkar lite mer effektivt mot den brännande smärtan bakom bröstbenet? Förhoppningsvis kollar de mitt blodtryck o hb o får lite koll på vart jag ligger.

Det blir nog lax ikväll som jag pratade om igår. Grymt sugen på det. Tror det blir en mousse efterrätt också. Med lite banan och hackade nötter o choklad.. kan det gå fel?? Inte mer än i magen känns det som!! Var toksugen på indiskt igår, man ska inte kolla Gordon Ramsay om man inte vill bli sugen på mat!! Indiskt.. mums.. nackdelen är att jag får så förbannat ont i magen av den mat som finns att få tag på här i Sverige. Skumt nog fick jag inte problem av maten då vi var i Indien, om man bortser från den parasitinfektion jag drog på mig - men den visade sig ju först när vi kom hem :-/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar