tisdag 3 januari 2012

Sojan verkar inte vara boven

Har nu mer eller mindre avslutat mitt sojaexperiment. Resultat? Det verkar i alla fall inte vara sojan som får magen att stanna upp o tokjäsa hela tiden. Har haft många sojafria dagar och jäsningarna har nog, tyvärr, varit som värst de dagar jag käkat minst jäsningsbenägna livsmedel. Av nån konstig anledning? Så jag lägger ner sojaexperimentet för tillfället o får försöka igen vid ett senare tillfälle, se om jag får något bättre resultat då.

Tarmen spökar som sjutton för tillfället, men jag tror att det just nu beror mest på att bebis lagt sig fel i magen. Den täpper till tarmen på nåt vis för relaxiten vill ut snabbt som fan men den KOMMER INTE UT utan får hela tarmen att krampa ihop och spänna ut istället. Värker som sjutton. Bebis är dessutom inne i en väldans kickperiod och sparkar som sjutton.. kan inte sova om nätterna och så fort ja får något i magen eller försöker gå på toa sätter den igång. För att inte tala om när jag försöker vila lite. Har infört en sån där micropaus av typen längre mitt på dagen då jag kör min hypnosskiva. Välbehövlig kan man säga! Jag o hundarna uppskattar den ungefär lika mycket verkar det som. Det räcker att man nämner "avslappningsskivan" så kommer de o lägger sig mellan mina ben (det där lät fel men det är inte som det låter, de gosar ner sig på rad liksom.. med huvudena på mina ben).

Parfaiten från nyår är nu officiellt slut men jag tror jag snart får göra en ny omgång, med annan smaksättning och i mindre format.. maken blev helt såld på den där så nu får han stå sitt kast *moahaha*

Magen idag.. är inte alls bra. Trodde det var dags för MVC besök men tydligen har jag sett fel på dagar (igen) och det är först imorgon jag skall dit. Blir till att spendera lite pengar i mataffären istället. Kylen är i princip tom efter nyår och frysen börjar kännas ganska rymlig den med. Var länge sedan det var så lite skräp i den!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar