söndag 8 januari 2012

Smärre panik

Hade en trevlig kväll hos brorsan o hans sambo igår. Käkade god mat o pratade skit. MEN denna mage. Den bara vill inte. När vi skulle hem var det knappt att det gick o andas, så fullt var det. Värkte som skrutt.. nog för att bebis tar plats och jag äter för mycket för att det ska vara bra, men SÅ ont. Nej, det är inte normalt. Svägerskan pratade om sammandragningar som gör magen stenhård.. undrar hur jag skall känna skillnad, förmodligen gör jag väl det - det är ju naturligt och man ska känna dem? - men i min värld är min mage ALLTID stenhård. Speciellt på sistone. Som en stenhård bunmling mest hela tiden. Går inte ens att trycka in den med "våld".

Imorse var inget undantag. Vaknade med skallebank igen. För vilken dag i raden? Hinkade i mig vatten igår kväll, så jäkla törstig.. misstänker att det är tarmarna som spökar.. deras sätt att föröka få igenom avföringen men istället bygger det bara på.. ?

Hur som helst. 2 resulax o en relaxit senare o jag fick inte ur mig ett piss. Bara värk, värk o mer värk! Ångest o lite smärre panik imorse. Skrev en lista vid frukost över saker jag skulle be maken köpa in för att blanda till en härlig cocktail som får fart på magen. Han är iväg nu. Jag hoppas det skall göra susen.. men jag tvivlar.. tror mest det får magen att balla ur ännu mer. Svårt att hitta något som får magen att jobba som INTE orsakar kramper eller mer gas. Dulcolax har jag att ta till men bävar för att ta det.. inte rört skiten sen vår resa då det gick åt skogen.. vet inte om jag vågar? Men kan inte heller må så här.

Har nu tagit två relaxit till, fått ur mig lite senapsgul diarré men det är också allt o magen spänner ännu mer. Skall ha några vänner över på lunch idag, vilket jag sett fram emot - men just nu känns tanken på mat väldigt avlägsen o tanken på besök känns ganska påfrestande. Tråkigt att man skall känna så när det är något man egentligen enbart skall se fram emot eftersom det är personer man tycker väldigt mycket om och som det var väldigt länge sedan man träffade. Blir så arg på mig själv och min förbannade ofungerande kropp :( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar