tisdag 3 januari 2012

En trött dag

Idag har varit en sån där seg dag igen. Har visserligen fått handlat det jag behövde i matväg och som vanligt irriterat mig på hur mycket det kostar att äta :-/ men men, nödvändigt ont. Har även slängt i en toning i håret som jag tillsammans med mamma slingade igår och resultatet blev väl i alla fall något bättre än det var innan - även om jag fortfarande inte är nöjd. Nu går det lite åt lila som sagt :-/ nåja, vad är väl en bal på slottet? Får slänga i lite inpackningar och mjukgörande olja för att få fason på strukturen igen och sen vänta tills det är dax att klippa bort de där envisa topparna nästa gång. Nästa stora utgift urk. Jag önskar jag kunde klippa mig själv, som jag klipper mamma o vem som helst annars som är sugen på att bli av med lite hår - men det är lättare sagt än gjort! Jag ser ju inte där bak och är inte så händig när det gäller nackspeglar. Jag förväxlar vilken sida jag är på och vilket håll saxen skall åt. Dömt att misslyckas med andra ord. Annars hade jag säkert löst den biten o sparat in en hacka på det med ;)

Ikväll ska det bli vårrullar till middag när maken kommer hem. Egentligen har jag gjort dem vegetariska, men för hans skull har jag slängt i lite skinka i hans. Jag kan bara hoppas de går hem. De gör de nog, annars får jag slänga ihop en macka. Han gillar ju mina mackor ,) Tur man är bra på något!!

Har fått svabbat av golvet också och klippt bort lite trassel i Tuffes armhålor. Det är ett jäkla meck det där - det kladdar ihop eftersom hans sele gärna skaver där o håret är svårt att komma åt när man klipper med maskin. Att han dessutom nafsar efter en så fort man närmar sig det där området gör inte saken bättre.

Magen då? Ja, den är som den är - även idag. Inte bra alls. Relaxiten värker i tarmen o vill inte göra nytta, magen spänner o bubblar o suger o drar o sura uppstötningar är även de en stor del av vardagen för tillfället. Vi pratar inte bara lite surt vi pratar skjutsar med MASSVIS med magsyra som vill upp hela tiden. Det är väl bara att försöka härda ut antar jag.. jag tror det hänger ihop med att tarmen inte vill skjuta maten neråt, det blir fullt å då kommer det upp istället..  känns logiskt i alla fall men jag önskar att det vore annorlunda. Mat är god när man äter den, men den är inte lika god när den kommer upp igen - halvbearbetad :-/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar