fredag 6 januari 2012

Långpromenad i solen

Idag har varit en sån där otroligt fin dag ute - solsken, några minusgrader o torrt utomhus! Kan man önska mer.. lite värmen kanske, men det är ju vinter :) Vovvarna var i alla fall otroligt pigga på att gå och vi kom iväg på en härlig promenad i skogen. Länge sen man kunde traska där med tanke på allt vatten som flödar.. nu var det mer i fruset format och betydligt mer behändigt - även om man oroas över hur det skall bli om det fortsätter regna som det gjort på sistone..

Det var otroligt lugnt i skogen dessutom, inte en käft passerade vi. Just idag passade det rätt bra, Lukas gick exemplariskt utan att skälla ut en enda stackars sate på hela promenaden. Bara en sån sak. Fler såna dagar åt folket! Magen däremot.. ska vi inte prata om. Den har inte varit på sitt bästa humör. Tvärtom. Trots denna långa härliga promenad o trots avslappning till skivan har den inte varit på min sida. Tokvärk! Har tagit kvällens första resulax men morgonens misslyckades och som det känns just nu är denna påväg åt samma håll :-/

Förberett grekiska biffar till ikväll o skall avnjuta dem tillsammans med en bakad potatis o lite tzatsiki som maken får stå för. Han är grym på just tzatsiki. Jag fick kladda med färsen istället medan han sov (!!) ja, så bra är skivan faktiskt.. men vissa av oss vaknar i alla fall när den är slut ,)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar