onsdag 11 januari 2012

Tokvärk o kramper i magen

Imorse såg det ganska ljust ut efter mitt sista försök med relaxiten. Fick ur mig en del (även om det jämförelsevis kanske inte var så mycket) och det kändes som det faktiskt funkade relativt bra på den fronten. Dock krävdes en hel del ansträngning för att få detta att lyckas och det var inte utan att tarmen värkte som jag fick ur mig eländet tillslut.

Dock ville magsmärtorna inte ge med sig och magen är som en stenhård bumling-  fortfarande. Kört igång mer under dagen och promenaden, trots att delar av den var i solen, var en liten smärre pers att ta sig igenom även idag. Tyngden neråt, kramper, smärta.. det är inge vidare att knata omkring när magen känns sprickfärdig och magsyran läcker..  men men, envis som man är knatade jag runt tillsammans med mamma och vovvarna. Det var i alla fall skönt med lite frisk luft och lite ljus för en gångs skull! Tack för det.

När vi kom hem igen fixade jag lite snabblunch, röd quinoa och mina grekiska kycklingfärsbiffar från förra veckan,( tog fram dem ur frysen ) tillsammans med en bönsalsa och lite tzatsiki. Mamma verkade uppskatta dem rejält i alla fall o hasplade ur sig något om att anmäla mig till Sveriges mästerkock. Jo, tjena.. det hade gått kanon med min mage! O med mina metoder, haha.. jag tror inte de hade uppskattat mitt sätt att laga mat.. det vill säga, lukta inte smaka under tiden ;) Det är ju bannlyst inom kockyrket! Men det funkar garanterat. :)

Efter lunchen la vi oss ner med hypnosskivan en stund, blev en timme och den gick fort! Dock ville magen bara bubbla mer istället för att lugna sig. Mamma försökte hjälpa mig genom att massera magen, men reagerade mest på att den var så stenhård att det knappast gick att massera i vanlig bemärkelse. När hon åkt satte kramperna in igen. O där är vi nu. Kämpat med dem sen dess. Cyklat, knådat, druckit massa vatten.. inget vill hjälpa. Dags för relaxit igen och så får vi se vad det blir för cocktail för att få sparka på tarmen ikväll.. :-/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar