måndag 16 januari 2012

Uppehåll cilaxoral, nytt försök med oxyflush och annat skit

Gjorde ett uppehåll med cilaxoralen igår. Laktulosen har jag lagt ner helt för tillfället den spände ju bara upp tarmen och gjorde den full med gaser (vilket jag har mer än nog av ändå som inte kommer ut!). Får ligga i skåpet bland alla andra overksamma mediciner i väntan på bättre tider.. samla lite damm.. är säkert bra för något!

Har insett att jag stavat fel till cilaxoral sista tiden, det är ett sånt knepigt namn! Men så skall det vara tror jag cilaxoral. :) Same same but different.. :-/

Igår kväll proppade jag mig full med oxyflush istället. Planen är att chocka tarmen så den inte är beredd på vad som komma skall. Hade ju så jävulskt ont igår så jag vet inte vad.. att gå med så stenhård tarm så länge kan inte vara bra.. på något sätt. Förr eller senare lär den ju spricka :-/ urgh jag hoppas jag kolar vippen av nåt annat innan det händer!! Känns inte som en trevlig upplevelse.. i alla fall ingen jag inte kan klara mig utan!

Tog en sömntablett igår igen. De som tidigare inte gjort ett piss. Den hjälpte mig inte somna igår men den fick mig nog att sova bättre när jag väl somnat in på egen hand.. jag sov nästan hela natten (!!) utan att ligga o vrida och kvida. Bara en sån sak. Jag får nog testa ikväll igen, det känns att jag har en del sömn att ta igen..  om man säger så!

Ringde gastro imorse. Väntar på att sköterskan ska ringa upp. Behöver något mot den jävulska smärtan i mellangärdet som gör det lilla helvetet ännu värre. Jag har nog ändå. Detta måste det ju finnas något man kan ta för.. men specialistmödravården har inte ringt upp, inte heller läkaren på MVC så vad gör man.. man vänder sig till Huddinge och hoppas på bättre tider!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar