söndag 15 januari 2012

Ingen revolution idag heller

Cirolaxalen har inte gjort vad den skulle idag heller. Visst den har gjort att magen är ännu lösare än normalt, men den har inte sett till att innehållet kommit ut. Det har jag fått sköta på egen hand och hur det gått..? Bättre än igår överlag men sämre än jag hade hoppats. Jag minns de dagar när jag faktiskt kunde tömma tarmen och känna mig någorlunda ok i tarmen i alla fall ett par timmar. De existerar inte längre. Nu är det snarare värk hela tiden, frågan är bara i vilken skala och i vilken grad. Uthärdligt, outhärdligt eller fruktansvärt? Mot de senare sista månaderna. Tyvärr.

Idag har magen kört o blåst upp o spänt o värkt o det har känts som livmodern skall tryckas ur kroppen på mig, men det har den tack o lov inte gjort! Kört med min vanliga kompott av resulax o relaxit. Funkade ganska ok imorse men smärtan släppte inte ett piss ändå. Det spände upp lika mycket direkt och det som kom ut tog liksom inte stopp. Jo, det tog stopp i toan fort men det som fanns i tarmen tog inte stopp. Verkar som hela tarmen är full o då hjälper det inte att man lyckas tömma ut lite två gånger.. :-/ det står att när man uppnått effekt av cirolaxal är hela tarmen tömd.. jo, tjena.. o att man inte skall behöva tömma tarmen på ett par dagar.. tjena igen. Inte i min värld. Här tömmer vi tarmen många gånger per dag men såpass lite att det är en piss i havet i jämförelse. Kikar på hundarna o blir avundsjuk av att se deras "mästerverk". Två små shih tzu grabbar lägger mer än vad jag gör! Sjukt.

Nu är det inte mängden som räknas. Absolut inte. Det är smärtan jag går på o känslan av att tarmen håller på att tryckas ut av övertrycket i buken. Det är den jag vill bli av med. Men det är den jag misslyckas med att bemästra.

Imorgon skall jag hem till mamma och hoppas att jag får en lite lugnare dag där..
Maken skall iväg med jobbet som sagt så jag passar på att låta någon annan "ta hand om mig" några dagar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar