onsdag 4 januari 2012

Inte så mycket bättre idag precis..

Det har inte varit nån vidare dag idag heller tyvärr. Vädermässigt har vi i alla fall sluppit regn och haft storm istället - men magmässigt har jag inte sluppit så mycket alls faktiskt. Lika jävligt som igår hittils - detta trots en enorm insats från mamma som kom hit och knådat magen fram och tillbaks för mig... skvalpet o värken vill inte flytta på sig. En stund med avslappningsskivan gjorde gott men inte heller det fick magen att bli mer medgörlig.

Gjorde lite lax i thaicurry med ris till lunch. Gott men det smakade inte lika bra som vanligt. Vet inte om jag misslyckades totalt eller om jag bara inte hade aptiten på rätt ställe. En chokladbit efteråt satt fint! :)

Fick även mitt samtal från barnmorskan för en stund sedan och tack o lov förstod hon situationen. Mitt varmbad blir det väl sådär med. Sundahallen på måndagar föreslog hon, öppet för alla som känner sig i behov av varmbad.. hm lät sådär lockande.. jag behöver ganska mycket lugn o ro om det ska funka. Får väl ge det en chans men har något emot Sundahallen, det måste jag erkänna.. känns inte som världens mest fräscha anläggning att bada i. Fick en ny tid nästa vecka då jag även skall ta de prover jag inte fick tagit idag.

En ny lapp från FK om anmälan om arbetslöshet? Kan de stolpskotten göra nåt rätt.. det enda jag förstod av lappen är att den där bör jag inte fylla i om jag inte vill klanta till det ännu mer. Frågade min barnmorska o hon höll med.. jag är ju sjukskriven sedan länge, vilket de också borde veta de har ju alla mina uppgifter o känner väl till ungefär lika mycket om min kropp som jag gör själv! Så det blir väl till att ringa dem igen (min handläggare är ju fortfarande inte anträffbar) o försöka rätta till det här? Man kan dock tycka att det är de som borde sitta inne med rätt information, inte jag som skall upplysa dem om den? Men vad vet jag.. jag antar att det är en fabrik även det där.. allt sker på rullande band. Man kollar inte riktigt vad man skickar till vem? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar