onsdag 4 januari 2012

Helveteskväll o helvetesnatt :(

Gårdagen slutade ungefär som den började. Katastrof. Vet inte vad jag skulle gjort annorlunda men inget ville fungera o relaxiten satte sig rejält  i slemhinnan.. Resultat? Magen spände bara upp mer o mer o hur mycket gaser jag än knådade bort kom nya tillbaks så fort de gamla lämnat kroppen. Tillslut var knogarna röda o skinnet på magen ömmade.. för att inte tala om hur det kändes inuti!

Pissväder dessutom.. släpade runt två motsträviga vovvar i pissregn o kunde knappt stå upp av all denna värk. Maken var sen från jobbet för att tajma det hela ännu bättre :-/ skall dock inte klaga har ju haft honom hemma förvånansvärt länge nu, om än pga trista anledningar som sjukdom o sånt elände! Men semestern fick vi i alla fall vara relativt friska på :)

Magen blev som sagt bara sämre under kvällen o det var en sån kväll när jag var i valet o kvalet i fråga om jag skulle ta mig till sjukan eller inte. Slutade med.. inte. Som vanligt. Jag åker inte dit om jag inte är halvdöende - typ. Eller har ett planerat besök. Akuten är inte någon favorit i min värld. Man får sällan den hjälp man behöver o man måste sitta där o plågas i evigheter innan någon ens tittar på en. Då mår man bättre hemma där man i alla fall kan försöka få bukt med smärtorna. Igår blev det brädan igen, sent som sjutton och med ytterligare två resulax. Den första ställde bara till det o fastnade men den andra fick i alla fall med sig en del gas.. alltid något. Lyckades somna men vaknade vid två av magsmärtorna..  sen har det varit en tuff natt!

Skulle egentligen ner till MVC och träffa min barnmorska idag, var ju ett tag sen pga resan och julhelgerna - men jag beslutade att avboka imorse då jag fortfarande mår fan o helt enkelt inte orkar ta mig ner dit i eftermiddag. Känner att de skadar mer än vad det gör nytta.. så det får bli ett samtal med barnmorskan istället o en förhoppning om en bättre tid snart. Skulle ju behöva den där remissen till varmbadssimmet snart..

Mamma kommer hit en sväng idag istället för att hålla mig sällskap. Tack o lov för att man har en sån underbar mamma! Knåda min onda mage o se om vi kan få rätsida på tarmar och bebis.. jag har inga större förväntningar på att det ska gå bra men det kan ju knappast bli sämre i alla fall!

Är mer nöjd med håret idag i alla fall. Alltid något. Slängde i en fet inpackning imorse o vips blev det silkeslent o glansigt igen. Mirakelkur ;) kanon med tanke på priset på den där inpackningen.. det var inte direkt salongsvarianten :) vi får se hur länge färgen håller men det är väl bara o slänga i en ny toning när den börjar dassa till sig igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar