måndag 2 januari 2012

Heldag med mamma

YR lovade fint väder idag så mamma kom upp för att gå en sväng med mig o hundarna. Det fina vädret ville dock inte riktigt infinna sig, så istället för den sköna solskenspromenad vi hade hoppats på blev det en promenad i gråvädret med inslag av ett par regnskurar. Inte samma sak precis men vi kom i alla fall ut en sväng. Hundarna var sådär halvnöjda med att bli heldränkta igen men det är ju som det är.. man får torka o tvätta dem var och varannan promenad. Jag hade hellre sett lite snö den här vintern.. som inte alls känns som nån vinter ärligt talat.

Magen har varit skitkass hela dagen. Ingen förbättring alls på den fronten. Tokspänd o värker precis hela tiden. Inte har den blivit bättre av mat heller. Men det var väl inte något jag väntade mig heller, urk. Tvärtom. Lagade lite egen tofuwok till lunch men som sagt idag har magen varit överjävlig o brydde sig inte det minsta om att den fick "snäll" mat att ta hand om. Den bestämde sig för att bråka järnet istället och där är vi fortfarande. Relaxiten vill återigen inte göra nån nytta. Jag vet inte om det är bebisen som lagt sig fel och täpper till igen eller om det bara är tarmen som vikt sig men nåt fel är det eftersom ingenting vill fungera. Allt bara fastnar i slemhinnan o värker upp magen ännu mer :(

Har lyckats skada handen idag också, på den där förbannade dunken man ska samla urin i. Korken satt rejält fast o jag lyckades vrida till fingrarna på nåt sätt när jag försökte få upp den - resultatet är en stor svullnad mellan pek och långfingret och det gör ont att röra de här fingrarna samt att greppa. Fantastiskt. Speciellt när jag måste skruva upp skiten gång på gång då jag går på toa! Tur att i alla fall den biten är över imorgon..

För övrigt har mamma varit här o hjälpt mig slinga håret lite. Försöker få tillbaks min mer normala färg o bli av med de sista resterna av brunfärgen.. inte ett mission som är helt lätt! Har tagit jag vet inte hur många avfärgningar o slingblekningar för att få till en någorlunda ljusare nyans men där jag färgat mörkbrunt vill pigmenten bara inte ge med sig.. fulla med rött så nu blev det nån hemsk orange nyans på de sista topparna som ännu inte vuxit bort medan det andra blev på tok för ljust. Urk. Jaja, vad är väl en bal på slottet. Man ska inte experimentera med färgburken på egen hand ;) i alla fall inte när man har en mamma att klippa under tiden o inte kan hålla stenkoll på resultatet. Mamma blev i alla fall bra i håret. Alltid något.

Imorgon skall jag till MVC igen. Dum tid, på eftermiddagen. Fasar redan eftersom jag vet att det kommer ställa till mina magrutiner. Kunde inte valt sämre tid men jag var tvungen att ta den eftersom jag missat de två föregående pga sjukdom. Jag hoppas de har nåt vettigt att komma med imorgon. Hittils har det inte känts så. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar