tisdag 24 januari 2012

Imorgon är det onsdag..

Tiden springer iväg. Imorgon är det redan onsdag, dax att bege sig av till Strängnäs med andra ord! Både fasar för resan och ser fram emot att träffa släkten. Blir en tidig morgon för min del imorgon då vi bestämt att försöka ta oss iväg redan klockan halv elva, elva.. det tar ju sin lilla tid att köra.. inte minst med två vovvar som behöver stanna och rastas emellanåt. Burgare klara i kylen (hemfixade såklart) och kakorna är nedpackade.. resgodis finns det gott om :) En påse räkor väntar i kylen för att hänga med.. hoppas att faster o farbror gillar dem.. :) Västkusträkor är trots allt något väldigt speciellt..  de går inte att jämföra med dem man köper i sörmland ,)

Det har varit en fin dag ute idag. Solen sken, marken var vit och vinden lyste med sin frånvaro. Me like. Hade en lite bättre morgon än övriga dagar, det höll halva promenaden.. vilket jag är tacksam för (!!) Men det sprack självfallet halvvägs så nån längre promenad var inte att tala om.. tyvärr. Hade gärna gått flera mil idag om magen hållt ihop.

Nu är det dags att ta tag i packning och andra göromål.. ska försöka köra ett litet bollpass också för att mjuka upp kroppen inför morgondagen. Får se hur mkt som hinns med! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar