måndag 2 januari 2012

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj aj ont i magen :(

Gårdagen avslutades med en hämtthai.. efter besök hos svärföräldrarna och alldeles för mycket stillasittandeoch god mat ännu en dag saknade jag inspiration för vad jag skulle kunna tänkas laga till kvällsmat. Kanske berodde det på att vi knappt hade något i kylen att svänga ihop något av.. bestämde oss alltså för att vara lata och köra på hämtthai. Ångrar det inte för en sekund. Gott var det! Blev tofu med panengcurry och det var verkligen perfekt igår.. magen tackade mig för det valet. Dock var den inte snäll för den sakens skull, tvärtom.. spände upp långt innan middagen och vägrade att ge sig. Var helt slut när mörkret la sig (nu pratar vi klockan fem..). Min mamma sitter uppe halva nätterna och jag orkar inte ens vara uppe till halv elva.. sjukt.

Men men, sånt är livet. Käkade rester av min hjortronparfait efter middagen och den var lika förbannat god igår som den var på nyårsafton. Kommer definitivt att göra den desserten igen. Det går faktiskt att lyckas med parfait även på havregrädde. Min make, som ofta är skeptisk till mina experiment inom just det här området var helt salig över denna dessert  vilket i mina ögon sätter ribban för hur god den faktiskt var ;)) Har en bit kvar att dela på till ikväll o den kommer garanterat slinka ner den med.

Blev en jobbig natt inatt dock med en tokspänd mage och morgonen har inte börjat bra. Både resulax o relxit har fastnat, även om de lyckats få med sig en massa brunfärgat vatten ner i dasset och tarmen värker som as. Bokstavligt talat. Magen.. ska vi inte prata om.. den gillar mig inte alls just nu. Å andra sidan gillar jag den inte heller så det är väl ömsesidigt då.. :-/

Skall samla dygnsurin idag också. Knepigare att komma ihåg än vad det är rent praktiskt egenligen men det ska nog gå bra. Intressant att se vad det visar sen. Skall lämna in det hos endokrinologen på SU. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar