söndag 15 januari 2012

Cirlaxoral - bra när den funkar sämre när den inte gör det..

Är inne på min andra dag (för vilken gång i raden?) med cirlaxoral nu. Magen är överjävlig. Det bubblar o puttrar o spänner o har sig o bebis kickar järnet. Gillar det inte alls vilket jag kan förstå!! På Guadeloupe, när jag simmade, kunde jag i alla fall få kramper som ledde till att jag tillslut kunde springa på toa o tömma tarmen lite men här hemma.. nej. Tokstopp. Det sitter där det sitter. Jag knådar gaser o slem och det kör upp igen. Lika fort som det kom. Eller ännu snabbare. Ett helvete med andra ord. Silican har hittils inte gjort ett piss.

Snart slut på första, dock väldigt lilla, flaskan..  aloe veran tog jag till inatt när halsbrännan blev mig övermäktig. Det hjälpte nog lite faktiskt för jag lyckades i alla fall somna om efter ett tag. En hund som ockuperade ena halvan av sängen o en som tog hand om den andra.. man ska inte påstå att det är bra för ryggen eller gör det lättare att sova!! :-/ Men de är så mysiga de små liven.. jag har svårt att köra bort dem.

Idag är det samma skit igen. Fick ut en del diarré imorse med hjälp av x antal resulax tillsammans med cirlaxoralen från igår.. tagit lite kokosmjöl o testat med silica, aloe vera och nu trampar jag igen.. vi får väl se. Se om vi kommer oss iväg nånstans den här dagen eller om vi blir fast innanför lägenhetens väggar som de flesta andra dagar. I hope not.

Imorgon åker maken till Schweiz med jobbet så jag tänkte ta mig hem till mammsen o bli lite ompysslad. Det är skönt att komma hem till mamma ibland. Vara lite liten, fast man är ganska gammal själv.. :-/ 

4 kommentarer:

  1. Instämmer helt, i rubriken.. Minns på den tiden Cilaxoral faktiskt gjorde något iaf;) Gjorde ännu ett desperat försök att försöka bli lite hjälpt av Cilaxoral (har inte provat på ett par månader, så att det kan ha uppstått en vanebildning känns inte troligt), två kvällar i rad (15 droppar) men tjo nej, det händer inte ett smack...inte ens kramper. Jäkligt märkligt, man brukar ju iaf känna att det rör sig i tarmen annars, även om det inte kommer ut. Död tarm:/ Börjar bli lite desperat nu, för stomin tar stryk...har inte haft såhär stopp sen jag vet inte när:/ Överväger att prova dulcolax. Förlåt att jag typ bloggar i din blogg;)

    SvaraRadera
  2. *ler snett* du är välkommen att blogga i min blogg närhelst du önskar kära du :) Ja du.. den tid när saker o ting fungerade.. vad hände med den? Just nu funkar ingenting här heller.. dulco.. var beredd på att må fan!! Jag har inte vågat ta den sen resan eftersom den reaktion jag fick sista gången jag tog den (dagen före hemresan) var så hemsk att jag fick skräckbilder fastetsade i minnet typ :-/ det var de värsta dygnen på mycket länge.. men den fick i alla fall igång magen några gånger - innan den bestämde sig att bara jävlas istället o ge kramper men utan effekt.. just kramperna.. o känslan av att vara matt o halvdöd var ingen hit. Men som sagt.. när inget annat funkar.. tar man till det värsta man känner till - eller hur!

    SvaraRadera
  3. Haha tack;) *Gästbloggar* Ja, Dulcolax är det sista jag vågar prova.. Antingen händer inget eller också lär jag få uppleva samma som sist jag tog det, det var ett riktigt helvete...å andra sidan hade jag ändtarm (i bruk) då så kanske går det bättre nu:/ (Men å andra sidan fungerade resten av tarmen någorlunda på den tiden..) Men innan dess ska jag göra ett försök med stomisyrrorna imorrn och se om jag kan få hjälp att lära mig att göra något slags vattenlavemang i stomin hemma, typ irrigering, fast vid behov bara...om vattnet kommer ut är frågan, men känns värt att prova då det känns lite mer skonsamt än att driva på för mycket uppifrån.. Haha, skulle egentligen skriva mail till dej nu, men fick inte riktigt ro med en livlig systerdotter här, så kommer nog imorrn istället;)

    SvaraRadera
  4. Hej "gästbloggare" ;) keep up the good work! :) Dulco ja.. jo, jag vet ju vad du menar.. cilaxoral (jag stavar fel hela tiden, jag får skylla på ett konstigt läkemedelsnamn!) har mest ställt till det för mig nu med.. bara kör upp o retar tarmen men händer något positivt? Icke. Blev vila idag.. oxylush i överdos. Överväger testa högre dos cilaxoral imorgon igen när tarmen återhämtat sig från retningen, förhoppningsvis, men vi får se och ta en dag i taget. Vad ska man annars göra? Ditt mail är välkommet när än det kommer, som du vet :) Jag ser alltid fram emot dem! Irrigering, tja, funkar det är det ju kanon! Fastnar det.. är det mindre kanon, urgh. Men det är ju definitivt värt ett försök!! Hoppas du får prata med den "snälla o trevliga" stomisyrran och slipper handskas med den mindre trevliga urgh.

    SvaraRadera