lördag 14 januari 2012

Gnälleri, gnällera..

Det känns som jag inte gör annat än gnäller här på sistone. Inte vad jag hade önskat. I somras kände det som om en vändning var på g. Då var jag uppsatt på operation och det såg ut som jag hade lite ljusare framtid framför mig. Dock blev det ju snabba ändringar där och sista perioden har jag väl mått mer eller mindre piss hela tiden. Bebis i magen till trots och glädjen över att den så här långt i alla fall verkar må bra.. så mår jag själv inge vidare. Hade önskat att jag var en av dem som mådde kanon under sin graviditet, men å andra sidan... hur ofta drabbas jag av de "positiva" biverkningarna av saker o ting i livet. Inte så ofta. Min läkare i stockholm som tidigt gissade på att tarmproblemen skulle försämras hade helt rätt. Det har försämrats. Drastiskt på sistone. Känns inge vidare med tanke på att det fortfarande är ett tag kvar innan det är dags för bebis att se dagens ljus..

Hur som helst. Idag har varit ännu en tokjobbig dag. Besökte hälsokost på förmiddagen för att få något som hjälper mot halsbrännan och de enorma smärtattackerna i magen (tarmfunktionen med andra ord) men hälsosnubben var inte där idag.. vilket innebar att jag fick tala med en dam som inte verkade ha så stor koll.. rekommenderade aloe vera (!!?!!) för att få igång magen (my arse att det funkar.. har klunkat aloe vera för många år sen när besvären var betydligt mindre och gjorde det i låååånga perioder utan resultat vare sig åt höger eller vänster..) och silica mag och tarmgel mot halsbrännan.. har även kört med silica förut utan större förändring/förbättring men aldrig testat det mot halsbränna så jag skall i alla fall ge det en chans även om jag tvivlar på att det hjälper. Det är inte vanlig halsbränna vi talar om..  inget på apoteket har funkat hittils.

Köpte på mig en stor flaska blutsaft i alla fall, för järnvärdets skull, och den smakade över förväntan. Den lär inte bli några problem att få ner.

Just nu kör magen värre än tidigare i veckan med laktulosen eftersom jag tagit cirlaxoral vilket gör att magen krampar som sjutton men ännu har det inte hjälpt ett skit..  faaaan, om jag får svära.. Det lär bli en väldigt jobbig eftermiddag och kväll.. .( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar