måndag 30 januari 2012

Mer kollodialt silver

Varit inne på bodystore.se idag och lagt en ny beställning. De gör stora pengar på lilla mig! Eftersom maken (!!) klunkat slut på nästan allt silver vi hade hemma i samband med förkylning o dyl var det dags att köpa hem en ny flarra och då passade jag på att köpa hem lite probiotika och fler frukt o fibertärningar när jag ändå var i farten.. även om de hjälper föga.. så gör de i alla fall nåt i tarmen inbillar jag mig?

Mamma var här idag (surprise surprise!) och promenerade med mig och vovvarna i solskenet. Gud, vilken fin dag det varit ute idag!! Kanon, verkligen.

Dessvärre har magstatus varit densamma som igår. Skit med andra ord. Samma visa som när vi kom hem från Guadeloupe och hade suttit stilla på tok för länge på flyget.. jag fixar inte de här långa bilresorna, det är en sak som är säker!! Har i alla fall försökt hålla humöret uppe och grejat o donat lite här hemma.. gömt bollar åt hundarna (det är roligt och mycket uppskattat av dem!) tvättat golv, lagat lunch åt mig o mammsen (det blev vegetarisk thaiwok idag, den verkade gå hem väldigt bra eftersom portionen tog slut väldigt fort för mamma ;)) och efter det har jag knaprat i mig några bitar av den ljuuuvliga choklad som maken köpte med sig hem från belgien..  köper man tre stora bitar a 400 gram och lägger dem framför mig.. då kan man inte räkna med annat än att de tar slut!! :)

Ser fram emot lunchbesök av en kär vän imorgon och ett litet avbrott på dagen. Fått ner sjärngardinen på balkongen så nu är julen definitivt borta. Bara gardinlängderna som är kvar att sys upp. Det hann jag inte idag. O saknar symaskin så detta får bli ett hanterligt mästerverk (!!) jag är inte så bra på att sy.. tur att det inte syns så bra.. :)

Om mindre än en vecka fyller man år också.. jag minns att jag intalade mig själv att jag skulle vara frisk till min 25 årsdag..  det blev dessvärre inte så.. tiden går.. åren med.. nu blir jag 32 och är allt annat än just frisk. Men skam den som ger sig? En vacker dag! Så länge det finns liv (och det finns det ju!) finns det hopp sägs det. Jag klamrar mig fast vid den tanken och kämpar vidare så gott jag bara kan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar