lördag 7 januari 2012

Skitprat

Ännu en regnig morgon välkomnar oss.. vart tog vintern vägen?? Igår kväll var det fint ute, härlig frisk luft och lite frost på marken. Man kunde faktiskt ana att det var januari igår - men idag? Nja. Det känns inte riktigt så. Man har liksom vant sig vid de senaste årens snökaos på nåt vis.. skumt så fort man anpassar sig efter extrema förhållanden?

Magen var som sagt åt skogen hela dagen igår. Trodde det skulle sluta med ett sent brädpass men på nåt sätt lyckades jag undvika det och slocknade tillslut även om det tog väldigt lång tid. Natten var dock ett jobbigt kapitel och jag sov inte mycket. Imorse var jag uppe lite tidigare eftersom vi planerat att åka ner till stan o kolla barnvagnar (känner att vi behöver ha lite koll!) men naturligtvis visar sig magen från en ännu sämre sida idag. Är det ens möjligt? Jo, det är det..

På ett ungefär har jag lyckats klämma ur mig 1,5 dl (!!!) diarré (alltså helt rinnande som vatten) på två resulax vilket är katastrofalt lite. Inte konstigt magen värker som as! Stenhård, stor.. puttrande, bubblande.. mår illa.. huvudvärk.. vi får se hur detta går! Hundarna är dessutom frustrerade. Promenad i regn är inget de föredrar och det är som bäddat för lite smärre uppror här hemma. De märker dessutom på oss när vi är påväg bort nånstans och blir extra oroliga.. vilket stressar mig nåt enormt såklart. Jag gillar inte när de är oroliga och jag avskyr att det är jag som orsakar det. Usch. Kommer bli en hönsmamma. Men jag ska försöka att undvika det. Hönsar redan över mina två små guldklimpar här hemma, även om de ibland är mer lika två små terrorister än just guldklimpar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar